“Hotel de iarna” pentru masinile din Sectorul 2

Primarul Neculai Ontanu a decis sa deschida un „hotel” gratuit pentru autovehiculele celor care nu circula in perioada iernii cu autoturismele proprietate personala. Edilul impusca doi iepuri dintr-un foc: pe de o parte elibereaza banda intai a strazilor si parcarile de resedinta de masinile neutilizate, iar pe de alta parte isi face reclama printre alegatori, intrucat masura este valabila numai pentru cei care dovesc cu acte ca locuiesc in Sectoruil 2 al Capitalei.

Parcarea este deschisa incepand de vineri, la Hotelul “Caro”, situat pe B-dul Barbu Vacarescu nr. 164, care pune la dispozitie 150 de locuri, in urma intelegerii dintre conducerea unitatii hoteliere si edilul Sectorului 2.

“Toti cei care nu circula cu autovehiculele pe timpul iernii le pot lasa, fara sa plateasca parcarea, timp de 60 de zile – adica pana la data de 27 martie a.c. -, in siguranta intr-un loc special amenajat la standardul hotelului de patru stele, cu paza asigurata. Singura conditie este sa le lase numai pana la termenul scadent. “Hotelul de iarna pentru autovehicule” reprezinta o alternativa oferita de Primarie pentru parcare in mod civilizat a masinilor, eliminand riscul de a fi sparte sau avariate in parcarile de resedinta”, ne-a declarat primarul Neculai Ontanu.

“Cazarea” autovehiculului in parcarea Hotelului “Caro” se face pe baza actului de identitate si a talonului masinii, pe care proprietarul trebuie sa le prezinte la receptie, pentru a atesta ca are domiciliul pe raza Sectorului 2.

Magda SEVERIN

Imagine: Jean-Mihai PALSU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.