Miting în Piaţa Victoriei, miercuri, cu marş de la Ministerul Transporturilor

Centrul Bucureştilor va fi blocat, miercuri la prânz, în Piaţa Victoriei şi pe traseul de la Ministerul Transporturilor, de unde vor veni în marş sindicaliştii Metrorex, nemulţumiţi de negocierile pe tema contractului colectiv de muncă. Brigada Rutieră anunţă restricţionarea circulaţiei în zonă între orele 14.15 – 15.45.

Membrii Uniunii Sindicatelor Lucrătorilor de la Metrou (USLM) vor participa, de la ora 12.30, la un miting în faţa Ministerului Transporturilor, după care se vor deplasa într-un marş de protest până în Piaţa Victoriei, la Guvern, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, Ion Rădoi, preşedintele USLM.

Între orele 14.15 – 15.15 va avea loc un marş pe traseul: sediul Ministerul Transporturilor (Parcul Gării de Nord) – str. Gara de Nord – breteaua de legătură dintre str. Gării de Nord şi Calea Griviţei – str. Polizu – str. Buzeşti – Piaţa Victoriei.

Deplasarea se va face pe banda I şi pe banda II de circulaţie. Potrivit poliţiştilor, intrarea în Piaţa Victoriei se va realiza organizat, prin traversarea bretelei dintre şos. Kiseleff şi Piaţa Victoriei.

Între orele 15.15 – 15.45 va avea loc mitingul în Piaţa Victoriei, în spaţiul delimitat de B-dul Aviatorilor, Şos. Kiseleff şi breteaua aflată în prelungirea B-dul Iancu de Hunedoara.

Pe timpul protestului, circulaţia rutieră va fi resistematizată în Piaţa Victoriei, prin asigurarea circulaţiei în două sensuri pe B-dul. Aviatorilor către Calea Victoriei şi B-dul Lascăr Catargiu.

Magda SEVERIN

Imagine: Jean-Mihai PÂLŞU 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.