Plata cu cardul la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj, oprită temporar

CFR Călători anunţă oprirea temporară începând de mâine a plăţii cu cardul la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj, pentru instalarea unor noi echipamente. Călătorii pot folosi în continuare cardul la automatele de bilete din mai multe staţii, precum şi dacă achiziţioneză tichetele de călătorie de pe internet.

Potrivit unui comunicat remis redacţiei de CFR Călători, începând de mâine, 15 octombrie, vor fi instalate noi echipamente la casele de bilete din gări şi la agenţiile de voiaj, astfel că, pentru un timp, călătorii nu vor mai putea plăti călătoriile cu cardul bancar.

Călătorii pot folosi în continuare cardul pentru plata biletelor dacă le achiziţionează de pe pagina de internet www.cfrcalatori.ro  sau de la automatele de bilete din staţiile Bucureşti Nord, Bucureşti Basarab, Constanţa, Ploieşti Sud, Predeal, Braşov, Cluj, Timişoara, Iaşi, Craiova, Oradea, Miercurea-Ciuc, Galaţi, Brăila, Buzău, Bacău, Suceava, Sibiu, Buşteni, Azuga, Sinaia, Câmpina, Sighişoara, Alba-Iulia, Satu Mare, Baia Mare şi Deva. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.