Primăria Sectorului 6 caută voluntari

În cadrul proiectului ”Şcoala de voluntari” iniţiat în urmă cu doi ani, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 organizează o selecţie de persoane interesate să activeze în calitate de voluntari în domeniul social.

Doritorii vor participa la sesiuni de formare în lunile martie şi aprilie 2015, temele abordate fiind: = – „Vreau să fiu voluntar!”

– „Alimentaţie şi stil de viaţă sănătos”

– „Harta serviciilor sociale pe înţelesul voluntarilor”

– „Comunic, deci exist!”

– „Inteligenţa emoţiilor”

– „Surdul, persoana de lângă noi”

– „Dizabilitatea, felul normal de a fi”

– „Hai să ne jucăm!”

– „Comunicare prin metoda E.S.P.E.R.E”

– „Introducere în arta culinară”

– „Învăţăm să economisim”

– „Introducere în relaţii publice şi comunicare la nivelul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6″

– Atelier de lucru „Masculin şi feminin”

– „Introducere în limbaj mimico-gestual”.

„Cu o structură inedită, proiectul îmbină cursuri de formare în domeniul voluntariatului cu ateliere de dezvoltare personală, oferind, în acelaşi timp, oportunitatea de a activa ca voluntar în cadrul DGASPC sector 6 sau alături de partenerii noştri”, se arată în comunicatul remis redacției.

Înscrierile au loc până în data de 20 februarie 2015, procedura constând din completarea unui formular online, care poate fi descărcat la adresa https://www.protectiacopilului6.ro/Files/uploads/2121Fisa%20de%20inscriere%20voluntari%20cursuri.doc

Formularul completat va fi transmis la adresa de e-mail  voluntariatformare@dgaspc6.com.

La iniţiativa Primăriei Sectorului 6, voluntariatul în domeniul social a luat amploare, 40 de persoane, cu precădere tineri şi adolescenţi, susţinând în mod benevol o serie de programe precum: tabere de dezvoltare personală şi cursuri de engleză sau matematică pentru copiii defavorizaţi, animaţie în şcoli şi grădiniţe, programe de reabilitare a copiilor cu autism etc.

Detalii pot fi obţinte la tel. 021.317 63 11, Compartimentul de Voluntariat şi Formare Profesională, de luni până joi, în intervalul orar 09.00-15.00, şi vineri între orele 09.00-13.30, sau pe adresa de e-mail: voluntariatformare@dgaspc6.com. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.