REDUCERI de peste 50% la trenuri între Sinaia și Brașov

Printr-o ofertă a CFR Călători valabilă în weekend, pasagerii pot călători la aproximativ jumătate de preț la munte, între Sinaia și Brașov, cu trenurile InterRegio de pe Valea Prahovei.

De exemplu, în oricare dintre zilele de final de săptămână (vineri, sâmbătă sau duminică) între Bușteni și Azuga prețul unui bilet este de 3,55 lei, față de tariful întreg de 8 lei. Între Bușteni și Predeal, prețul este 3,85 lei față de 8,5 lei.

Iată mai multe exemple comparative, transmise de companie într-un comunicat remis redacţiei:

tarife tren sinaia-brasov

Aceste reduceri nu se cumulează cu alte discounturi,cu excepţia reducerii de 5% la cumpărarea online.Tariful de rezervare a locului (4 lei), în cadrul acestei oferte, este opțional. La cumpărarea online, tariful de rezervare se achită însă automat.

Biletele pot fi achiziţionate  astfel:

Online, de pe www.cfrcalatori.ro

*De la automatele XsellKiosk din gări.

*De la automatele ZebraPay.

*Prin rezervare telefonică.

*Direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR.

*De la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Indiferent de canalul ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri importante la bilete. De exemplu, la cumpărarea cu anticipație se acordă reduceri între 10% și 25%, în funcție de anticipația cu care se efectuează călătoria.

CFR Călători le recomandă tuturor pasagerilor să se asigure că au bilet, pentru a evita taxarea suplimentară în tren și/sau suportarea costurilor amenzii. (M.S.)

Imagine: Jean-Mihai PÂLŞU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.