Trenuri InterRegio cu tarif Regio

CFR reaminteşte că anumite trenuri InterRegio au tarife mai mici, de nivelul unor trenuri Regio (vezi Anexa 1) iar abonamentele la trenuri de tip Regio sunt valabile şi la unele trenuri InterRegio (vezi Anexa 2).

Astfel, tariful* unei călătorii pe distanța Craiova – București Nord este de 33,40 lei (pentru IR 1592)față de tariful inițial de 60 lei, iar pentru o călătorie de la București Nord la Pitești tariful este de 19,40 lei (pentru IR 1783), în loc de 34,90 lei tariful întreg la tren IR, clasa a 2-a.

Tarifele Regio sunt valabile doar la clasa a 2-a, pentru biletele de tip: preț întreg, copil, la toate ofertele comerciale (bilet dus-întors, bilet minigrup, etc.) precum și pentru facilitățile emise în baza unor acte normative la care călătorii plătesc și ei o parte din tarifele de transport, respectiv pentru: elev, student, pensionar, moți.

IMPORTANT: La aceste trenuri stundenții pot efectua un număr nelimitat de călătorii plătind doar 50% din tarif tren Regio la clasa a 2-a, numai în baza legitimației de student.

foto trenuri IR cu tarif R

Pentru evitarea aglomeraţiei de la casele de bilete și de la agențiile de voiaj din ziua plecării trenului, CFR Călători recomandă achiziţionarea biletelor de tren în avans:

* tarifele de tren Regio menționate nu includ și tariful de rezervare a locului, care este 3,90 lei. Rezervarea locului pentru trenurile IR  tarifate ca Regio este opțională la achiziționarea legitimației de călătorie de la casele de bilete.

Informații actualizate despre circulația trenurilor, la www.cfrcalatori.ro, la tel. 021/9521 (pentru traficul intern) sau la personalul feroviar din gări.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.