“Vânătoare” de microbuze, autocare şi autobuze la Valea Cascadelor

O nouă acţiune de fluidizare a circulaţiei în zona intersecţiei Valea Cascadelor va avea loc începând de mâine, 29 august, până la sfârşitul weekend-ului, desfăşurată de reprezentanţii Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6, în comun cu Brigada de Poliţie Rutieră, informează Primăria Sectorului 6 al Capitalei.

Intervenţiile au rolul de a evita blocajele create de mijloacele de transport particulare (microbuze, autocare, autobuze) care efectuează curse către localităţile limitrofe Bucureştilor şi, implicit, să asigure desfăşurarea traficului rutier în condiţii optime.

Zona Valea Cascadelor are nevoie de un trafic fluent deoarece reprezintă un punct de acces în Bucureşti dinspre A1 şi o zonă comercială aglomerată, se precizează în comunicat.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 face apel la conducătorii auto să şofeze regulamentar, să nu obstrucţioneze circulaţia mijloacelor de transport în comun, să respecte indicatoarele cu “oprirea interzisă” şi să nu staţioneze pe trecerile de pietoni.

Amintim că o acţiune similară a avut loc în perioada 14 – 29 iunie a.c. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.