Vatman bucureştean, tăiat cu cuţitul de un şofer nervos

Un vatman a fost înjunghiat, joi, de conducătorul unui autoturism, la intersecţia bulevardelor Mărăşeşti şi Dimitrie Cantemir din Bucureşti – zona Budapesta -, în urma unei altercaţii în trafic, după ce maşina a intrat pe linia de tramvai. Rănitul se află acum la spital, unde va fi operat, iar agresorul, care iniţial a părăsit locul incidentului, s-a predat ceva mai târziu Secţiei 14 Poliţie, însoţit de avocaţi.

Şoferul conducea un Duster şi a intrat cu maşina pe linia de tramvai, din cauza aglomeraţiei, moment în care între el şi vatman a început un conflict verbal.

Totul a degenerat rapid: conducătorul auto a intrat în cabina vatmanului, a scos un cuţit şi l-a tăiat pe acesta la antebraţul drept, provocându-i o rană adâncă. După aceea, agresorul s-a urcat la volanul maşinii şi a părăsit locul incidentului.

La locul faptei a sosit un echipaj ISU şi o ambulanţă, însă vatmanul de 40 de ani nu a vrut să fie transportat la spital până când nu i-a venit colegul să-l înlocuiască, deoarece nu a dorit să lase tramvaiul nesupravegheat. Ulterior, el a fost dus la Spitalul “Bagdasar-Arseni”, unde va fi operat, joi seară.

“Bărbatul va fi operat. Are o plagă tăiată care a afectat muşchii. Nu au fost efectate vase de sânge”, a declarat dr. Florian Bica, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Agresorul s-a predat mai târziu Poliţiei, iar acum este audiat de anchetatori.

Magda SEVERIN

Imagine: Jean-Mihai PÂLŞU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.