CFMOTO Day Adventure Fest 2024, 14-15 iunie

În 14-15 iunie, pe Platoul Făget Mioveni, se desfășoară CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024, eveniment ce nu trebuie ratat de către pasionații de aventură și iubitorii de senzații tari!

Este o ocazie unică de a experimenta cele mai noi modele CFMOTO și de a participa la diverse activități și demonstrații pregătite special pentru a întâmpina pasionații de off-road și nu numai.

La CFMOTO Day aventura nu cunoaște limite. Dincolo de muzică și vehicule, vizitatorii sunt așteptați cu activități sportive și aventuroase care o să completeze experiența.

CFMOTO Day nu este doar despre a privi, ci și despre a face. De la test drive, la expoziții cu flota completă CFMOTO – există ceva pentru fiecare pasionat de aventură. 

Parteneriat ATVRom & Happy Credit

Happy Credit este partener al acestui eveniment, marcând, astfel acordul de colaborare cu ATVRom, sponsor al CFMOTO Day 2024. Prin acest parteneriat, clienții Happy Credit au acum acces facil la finanțare pentru achiziționarea de ATV-uri, motociclete și alte vehicule recreative de la branduri de top precum CFMOTO, KTM, GASGAS, Husqvarna, Fantic, CAN-AM Bombardier, Polaris, Kawasaki, Aprilia, Vespa, Piaggio, ZEEHO și multe altele.

Carmen Borcea

Parteneriatul nostru cu ATVRom reprezintă o etapă semnificativă în eforturile noastre de a extinde gama de produse și servicii oferite clienților noștri. Suntem încântați să colaborăm cu o companie de încredere și cu o prezență solidă în industria vehiculelor recreative. Prin acest parteneriat, ne propunem să oferim clienților noștri acces la soluții de finanțare personalizate și competitive, care să le permită să își realizeze pasiunile și să experimenteze aventurile off-road în siguranță și confort. Suntem hotărâți să aducem valoare adăugată clienților noștri și să consolidăm relația noastră cu ei prin intermediul acestui parteneriat strategic”, a afirmat Carmen Borcea, director general Happy Credit.

Având o experiență extinsă în domeniul bancar și o experienta specializată în sectorul auto, Carmen Borcea aduce o perspectivă valoroasă și abilități relevante în calitate de director general al Credit Pentru Fiecare IFN, contribuind la dezvoltarea și consolidarea instituției într-un mediu financiar competitiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.