Yango lansează noul serviciu Premium în București

Aplicația de ride-hailing Yango introduce, începând din 13 decembrie, noul serviciu Premium în București, în completarea opțiunilor Econom, Confort și Taxi. Noua categorie permite pasagerilor să se bucure de experiența unei călătorii de lux cu mașini din clasa premium, potrivite pentru standardele înalte de calitate pe care le va oferi acest serviciu, la cel mai bun tarif din București pentru acest segment, se arată în comunicatul transmis redacției.

Iată și celelalte precizări:

Opțiunea va oferi utilizatorilor Yango accesul la automobile precum Mercedes-Benz Clasa E și Clasa S, Audi A6 și A8 sau BMW Seria 5 și Seria 7. În ceea ce privește șoferii, aceștia vor fi atent selecționați, dintre cei cu un rating mare în aplicație, vor avea o ținută elegantă și vor întâmpina pasagerii deschizându-le ușa la urcarea în vehicul. În plus, vor consulta întotdeauna preferințele pasagerilor legate de muzica pe care vor să o asculte în timpul cursei sau rutele pe care le preferă pentru a ajunge la destinație.  

„În urma feedback-ului primit de la utilizatorii noștri, am observat o cerere mare pentru acest tip de serviciu, atât din partea clienților business, care au nevoie de mobilitate și servicii la cele mai înalte standarde de calitate pentru întâlnirile de afaceri, cât și de la cei care au un eveniment important în viața lor sau, de ce nu, vor o notă de lux în timpul unei zile obișnuite. Utilizatorii Yango care aleg cursele Premium vor beneficia de mașini din clasa superioară, dotate cu tot confortul, dar și șoferi atenți la fiecare detaliu, care le vor asigura o călătorie impecabilă”, declară Andrei Voicu, Regional Manager al Yango în România.

Cursele comandate prin noua opțiune Premium pornesc de la un tarif de 20 lei. De exemplu, o cursă de la Piața Unirii până în Cartierul Francez va costa în jur de 39 lei, în timp ce o călătorie din AFI Cotroceni Mall către cartierul Primăverii costă circa 35 lei.

Pe lângă noua categorie Premium, clienții Yango pot beneficia în continuare de serviciile Econom – care oferă călătorii la prețuri începând de la 5 lei, Confort – călătorii selecte ce pornesc de la 15 lei sau Taxi – comenzi operate de companii de taxi partenere.

Despre Yango

Yango este o aplicație digitală de ride-hailing. Serviciul este operat de către MLU Europe B.V., companie membră a grupului Yandex (vezi mai jos mai multe detalii despre Yandex). În prezent, Yango (serviciu care funcționează și sub numele de Yandex.Taxi în unele țări) operează în 17 țări, inclusiv Estonia, Letonia, Finlanda, Serbia sau Israel și se extinde rapid în mai multe regiuni ale lumii. Aplicația este disponibilă pentru descărcare gratuită din App Store sau Google Play în română, engleză și multe alte limbi.

Serviciul Yango/Yandex.Taxi a fost lansat în 2011, iar până la sfărșitul lunii septembrie 2018 compania a înregistrat 1 miliard de curse. Peste 700.000 de șoferi sunt conectați activ la serviciu în fiecare lună. În momentul de față, întregul business de ride-hailing al Yandex este profitabil, incluzând piețele în care serviciul se extinde. 

Despre Yandex

Yandex (NASDAQ:YNDX) este o companie de tehnologie care dezvoltă produse și servicii folosind machine learning. Scopul acesteia este de a ajuta consumatorii și afacerile să își îmbunătățească activitatea atât în online, cât și în offline. Din 1997, compania oferă servicii de căutare și informare online de talie mondială, relevante la nivel local. În plus, compania a dezvoltat tehnologii de top pentru servicii de transport, produse de navigație și multe alte aplicații mobile disponibile pentru milioane de utilizatori din toată lumea. Yandex este prezentă cu 34 de birouri la nivel global și a fost listată la bursa NASDAQ începând din 2011.

Recent, compania a fost aclamată în toată lumea datorită mașinilor autonome dezvoltate. Yandex este printre foarte puținele companii din lume care folosesc în mod real tehnologia mașinilor autonome. Acestea au făcut deja primele teste pe drumurile publice din Rusia, Statele Unite ale Americii și Israel. Yandex este totodată și prima companie din Europa care a lansat un serviciu zilnic de robo-taxi.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.