Ranitii in accidentul cu tramvaie 41 trebuie sa depuna cerere de despagubire la RATB

Persoanele vatamate in accidentul cu tramvaie din Pasajul Lujerului, produs joi, 10 mai, trebuie sa trimita cereri de despagubire la sediul RATB, pentru a putea primi despagubiri de la ASTRA SA, societatea cu care regia are incheiat un contract de asigurare a calatorilor, anunta, luni, institutia. Regia a instiintat deja societatea de asigurari cu privire la evenimentul respectiv.

“In vederea formularii cererii de despagubire catre societatea de asigurari Astra SA, cu care RATB are incheiat contract, persoanele vatamate in accidentul de tramvai trebuie sa depuna o cerere la sediul RATB din str. Dinicu Golescu, nr. 1, sector 1”, precizeaza un comunicat al Regiei.

In urma solicitarilor, RATB va transmite partilor prejudiciate toate informatiile necesare pentru formularea cererii de despagubire.

Totodata, RATB va instiinta asiguratorul RCA cu privire la solicitarile de despagubire primite de la persoanele prejudiciate.

RATB a mentionat ca aceste masuri sunt in conformitate cu prevederile Ordinului CSA nr.14/2011 cuprinzand Normele privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule.

Peste 90 de persoane ranite in carambolul de joi dimineata, din Pasajul Lujerului, unde 3 tramvaie s-au tamponat, s-au prezentat la spital pentru ingrijiri medicale.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.