Patronul SC. Pelicanul Grup Taxi SRL se va implica financiar în creşterea copilului aruncat de mamă din taxi, dacă acesta va fi încredinţat unui centru de îngrijire

SC. Pelicanul Grup Taxi SRL, membră a Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT), anunţă că directorul sau general, Ghişă Mihai Victor, a hotărât ca,  în cazul în care copilul de 1 an şi jumătate aruncat de mama sa din taxiul condus de un anagajat al firmei va fi încredinţat unui Centru de Îngrijire Minori, să se implice financiar în creşterea lui. Totodată, conducerea societăţii comerciale îl felicită pe şoferul său pentru că au reuşit să salveze de la moarte bebeluşul, “acţionând în mod eroic, imobilizand-o şi blocând-o în acelaşi timp pe mama criminală”. 

“Deoarece cu toţii  am fost martori la evenimentul petrecut pe Podul Grand, eveniment ce a avut un final fericit, prin prisma faptului că, în locul unei pruncucideri, am asistat la salvarea de la moarte a unei fiinţe nevinovate, pe această cale îl felicităm înca o dată pe şoferul nostru de taxi şi pe partenerul său de trafic pentru că au reuşit să salveze de la moarte acest bebeluş, acţionând într-un mod eroic, imobilizând-o şi blocând-o în acelaşi timp pe mama criminală.

În urma acestui eveniment, societatea noastră comercială, prin Directorul său General Ghişă Mihai Victor, a hotărât ca, în cazul în care copilul va fi încredinţat unui Centru de Îngrijire Minori, să se implice financiar în creşterea acestui copil. Ca urmare a acestei decizii, solicităm ca managerul acelui centru sau instituţii ce se va ocupa de creţterea copilului să ne contacteze urgent pentru a ne informa cu privire la demersurile necesare”, se arată în comunicatul remis redacţiei de SC Pelicanul Grup Taxi SRL, cu sediul în Bucuresti, B-dul Hristo Botev nr.10-12, Sector 3.

O femeie şi-a aruncat, joi după-masă, copilul dintr-un taxi cu care se deplasa pe podul Grant din Bucureşti. Şoferul taxiului a luat-o pe femeie de la Gara de Nord şi a observat cum femeia a deschis uşa intenţionat şi şi-a aruncat copilul. A oprit imediat maşina şi a imobilizat-o pe mama care voia să arunce apoi copilul de pe pod. Bebeluşul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor şi a fost dus de urgenţă la Spitalul Marie Curie, acum afându-se în afara oricărui pericol. 

Magda SEVERIN

Imagine: Jean-Mihai PÂLŞU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.