Ziua Națională a Franței, sărbătorită pe Aeroportul “Henri Coandă”. Pasagerii vor primi vouchere de reducere

Cu ocazia Zilei Naționale a Franței, compania aeriană Air France în parteneriat cu Compania Națională de Aeroporturi București organizează un eveniment dedicat tuturor pasagerilor aflați pe aeroport în această zi. Evenimentul se va desfășura în Terminalul Nou – Plecări al Aeroportului Internațional “Henri Coandă”, începând cu ora 12:00.

Ziua Franței sărbătorită pe Aeroportul “Henri Coandă” debutează cu o recepție pentru personalități, presă, clienți și agenți de turism și se va întinde pe durata întregii zile, cu surprize pentru pasageri.

Vor exista momente de French can-can, catering de tip French Gourmet, deserturi franțuzești, un colț de relaxare și multe alte suprize pregătite de organizatori, toate pe ritmurile romantice ale muzicii franțuzești. Totodata, pe ecranul de proiecție amplasat în zona de eveniment vor fi difuzate, pe parcursul întregii zile, filme şi imagini vintage de aviație.

Cu această ocazie, Air France organizează și o expoziție cu noile vizualuri incluse in campania de imagine Air France – ”France is in the air”. Vizualurile vor putea fi admirate de pasageri până pe 1 August 2014.

Ziua Frantei, framta

Organizarea acestui eveniment nu va afecta traficul de pasageri.

Pe parcursul zilei, pasagerii sunt așteptați în zona noului terminal pentru a sărbători Ziua Națională a Franței alături de Compania Națională de Aeroporturi București și de Air France, care va oferi vouchere de reducere tuturor pasagerilor din aeroport.

Despre Air France

Air France (https://www.airfrance.ro/), împreună cu filiala sa regională HOP!, operează 1.500 de zboruri zilnice atât în Franţa, cât şi în restul Europei şi în întreaga lume. Flota sa cuprinde 374 de aeronave.

AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucători în transportul aerian, la nivel mondial, şi lider de piață pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. În 2012, AIR FRANCE KLM a transportat peste 77 de milioane de pasageri şi peste 1,4 milioane de tone

cargo. Flota companiei este formată din 573 aeronave, iar reţeaua acoperă 243 de destinaţii din 103 ţări prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle (unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume) şi Amsterdam-Schiphol.

Air France şi KLM sunt companii membre ale alianţei globale SkyTeam care numără 19 membri şi care oferă pasagerilor din întreaga lume acces la o reţea globală de peste 15.500 de zboruri către peste 1000 de destinaţii din 187 de tari. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.