Gala premiilor de transport

27 octombrie este ziua in care vom afla numele castigatorului la concursul Romanian Transport Company of The Year 2011 Continental. Premii, tombole, camioane expuse, precum si un spectacol deosebit sunt cateva dintre atractiile evenimentului ce va avea loc la Bucuresti.

Dar motivul principal pen­tru care cei mai impor­tanti jucatori din sectorul transporturilor si logisticii participa la acest eveniment este legat de faptul ca RTCY reprezinta o buna oportunitate de a consolida par­te­neriate existente sau chiar de a incepe noi afaceri. Astfel, ce­re­rea si oferta de transport se vor in­talni, de aceasta data intr-un cadru festiv, la Aristocrat Events Hall, incepand cu ora 17:30. Vor fi alaturi de noi atat autoritatile, cat si furnizori traditionali ai trans­portatorilor.

Cei care nu si-au confirmat pre­zenta mai au inca timp sa o fa­ca. De asemenea, puteti vota pen­tru firmele favorite. Amintim fap­tul ca 50% din punctajul final al firmelor finaliste la concurs este asigurat pe baza voturilor citi­to­ri­lor Ziua Cargo. Votul poate fi ex­primat electronic pe www.ziuacargo.ro.

Cei sapte finalisti sunt: Ahead Logis­tics, Dumagas, edy Inter­na­tio­nal Spedition, Groep H.Essers, Klacska Romania, OTZ si TCS.

Exprimarea votului, precum si completarea barometrului pietei de transport si logistica (se rea­li­zeaza, de asemenea, pe site) asigura o reducere substantiala a taxei de participare la eveniment. In plus, exista si o tombola cu premii surpriza.

Suspans pana in ultimul moment

Pentru a fi pastrata surpriza pana in ultimul moment, cas­ti­ga­torul RTCY 2011 Continental va fi stabilit chiar in ziua eve­ni­men­tului, in prima parte a acesteia fiind organizata intalnirea juriului, pentru o ultima analiza a do­sa­re­lor completate de candidati.

Juriul este format din Florian Melus Coman – director general al Autoritatii Rutiere Romane, co­mi­sar sef Lucian Dinita – director Directia Rutiera IGPR, Marin Lepa­da­tu – director general IFPTR (Institutul de Formare Profesionala in Transporturi Rutiere), Ionut Simion – partener Price­waterHouse Coopers, Cristian Fu­ga­ciu – director general MARSH, Dan Cotenescu – manager Daco­da­soft, Adriana Palasan – vice­pre­se­dinte ARILOG (Asociatia Ro­mana de Logistica), Vasile Ste­fanescu – presedinte COTAR, Au­gustin Hagiu – pre­se­dinte FORT, Radu Dinescu – se­cretar ge­neral UNTRR, Radu Bor­cescu – redactor sef Ziua Cargo.

Si pentru ca evenimentul este o gala, momentele artistice nu pu­teau lipsi, iar acest capitol va fi sustinut de artistii si orchestra Tea­trului National de Opereta „Ion Dacian“.

Radu BORCESCU

radu.borcescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.