INVITATIE la Gala Ziua Cargo

[ VOTEAZA ] | [ Barometrul Pietei de Transport si Logistica ]

Va invitam pe data de 21 octombrie 2016, ora 17:00, la Gala Premiilor de Transport, ce se va desfasura la Hotel Alexander, Bucuresti.

Dupa cum ati vazut in revista, competitorii din acest an la concursul Romanian Transport Company of The Year 2016 – Hankook sunt (in ordine alfabetica): Dolo Trans Olimpic, ESM International, Ekol Romania, International Lazar Company, Int. Transporte Popovici, Onci Euro Trans ’96 si Routier European Transport.

50% din rezultatul final al competitiei este determinat de votul cititorilor Ziua Cargo. Va invitam sa va exprimati votul, beneficiind astfel de o reducere de 25% din taxa de participare.

De asemenea, selectati chestionarul care va este dedicat – transportator sau client de transport. Completarea chestionarului asigura o reducere suplimentara cu 25% a taxei de participare.

Gala se va incheia cu un spectacol oferit de Stefan Banica.

Taxa de participare la eveniment este de 200 lei/persoana, la care se aplica o reducere de 50 lei pentru cei care voteaza si inca 50 lei pentru cei care raspund la Barometru. Puteti confirma participarea pe e-mail radu.borcescu@ziuacargo.ro, la telefon 0757 074 396, sau direct pe site folosind forumularul online:

Parteneri

Layout 1

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.