Kuehne + Nagel a deschis un nou birou în Republica Dominicană

Odata cu deschiderea primului birou in Santo Domingo, Republica Dominicana, Kuehne + Nagel isi extinde reteaua sa in Caraibe.

In ultimele doua decenii, Republica Dominicana s-a dezvoltat si a devenit una dintre economiile cu cea mai rapida crestere din America Latina.

Datorita pozitiei geografice favorabile, tara s-a pozitionat ca o locatie strategica in ceea ce priveste importul si exportul cu timp de tranzit scurt, in special pentru partea de nord si sud. Prin urmare datorita acestui lucru, cererea de servicii logistice state-of-the art a crescut in mod constant.

In Santo Domingo, Kuehne + Nagel va oferi o gama completa de servicii in transportul maritim si in transportul aerian de marfuri, precum si solutii personalizate pentru sectoarele industriale, precum sectorul farmaceutic, perisabil si sectorul bunurilor de consum.

“Suntem mandri ca am deschis primul nostru birou in Republica Dominicana, care este o alta „piatra de temelie importanta”in reteaua Kuehne + Nagel din Caraibe. Suntem increzatori ca, in conditiile economice stabile ne vom extinde rapid”, a declarat Eduardo Steigerwald, Managing Director al Kuehne + Nagel in Caraibe, America Centrala si Venezuela, la inaugurarea oficiala.

“Puternicele stimulente ale zonelor libere in combinatie cu diverse acorduri comerciale fac din Republica Dominicana o piata interesanta. Avand in vedere numarul companiilor internationale in continua crestere care opereaza pe insula, avem ca si obiectiv sa transformam Kuehne + Nagel in furnizorul logistic preferat de acestea”, a adaugat Reto Malfatti, presedintele Kuehne + Nagel in Europa de Sud si America Centrala.

Despre Kuehne + Nagel

Cu aproximativ 63,000 de angajati in 1000 de locatii in peste 100 de tari, Grupul Kuehne + Nagel este unul din liderii mondiali a companiilor logistice. Pozitia sa puternica pe piata sta in transporturile maritime ,aeriene,rutiere si in contract logistic cu un mare accent in furnizarea serviciilor IT – servicii bazate pe supply chain management.

Mai multe informatii se pot gasi la: www.kuehne-nagel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.