Kuehne + Nagel si Coesia Group, recunoscuti pentru inovarea lantului de aprovizionare

Kuehne + Nagel si Coesia Group au fost premiati la recentul eveniment cu “Premiul pentru Logistica al Anului” organizat in Milano pentru o noua solutie de vizibilitate si management a lantului de aprovizionare.

Coesia, un grup de companii care ofera solutii industriale bazate pe inovare care opereaza la nivel global, a stabilit recent printre obiectivele sale scaderea complexitatii, centralizarea si controlarea costurilor de logistica si cresterea vizibilitatii tuturor operatiunilor lanturilor lor de aprovizionare.

Lucrand in stransa colaborare, furnizorul de servicii logstice Kuehne + Nagel si Coesia Group au implementat cu succes o noua solutie de vizibilitate si management pentru lantul de aprovizionare, cuprinzand toate fluxurile multimodale (transporturi aeriene, maritime si terestre), dar si contractarea activitatii logistice. Multumita activitatilor de raportare avansate si adaptate care furnizeaza detalii specifice pentru fiecare distributie, Coesia Group si-a atins scopul de a creste eficienta operationala si procesuala, dar si controlul sporit.

Paolo Porfiri, liderul sectiei de aprovizionare indirecta din Coesia declara: ”Coesia a decis sa lanseze o cerere de oferta globala la sfarsitul lui 2014 pentru a reduce numarul furnizorilor, pentru a optimiza costurile de transport a companiilor sale si pentru a intari controlul grupului asupra costurilor, in urma proiectului nostru la nivel global referitor la controlul costurilor indirecte”.

Laura Peltonen, liderul sectiei de aprovizionare indirecta a cumparatorului din Coesia a adaugat: „Kuehne + Nagel a fost castigatoarea ofertei si a fost capabila sa implementeze, pe langa alte servicii frecvente, adaptate companiilor noastre, un sistem de raportare exact care ne permite sa pastram un control centralizat al costurilor, la fel ca si metoda de transport utilizata. Apreciem parteneriatul cu Kuehne + Nagel”.

Premiul pentru Logistica al anului, initiat si organizat de catre Assologistica, asociatie italiana de top din domeniul logisticii, recunoaste meritele companiilor si managerilor pentru inovatiile din domeniul tehnologiei, imobiliar, mediu, transport, globalizarea operatiunilor si formare.

Paolo Guidi, director de vanzari si marketing la Kuehne + Nagel Italia a spus: „Acest premiu nu este numai o recunoastere a capacitatilor noastre, ci si o motivare pentru a continua sa inovam si sa dezvoltam solutii care efectiv sa sprijine clientii nostri in provocarile de zi cu zi ale afacerilor lor”.

Despre Coesia Group. COESIA este un grup de companii care ofera solutii industriale bazate pe inovare care opereaza la nivel global, cu sediul in Bologna, Italia, detinuta in totalitate de Isabella Seràgnoli. Companiile din cadrul Coesia sunt lideri in sectoarele: materiale si masini automate avansate, solutii industriale procesuale, echipamente de precizie. Clientii Coesia sunt jucatori de top intr-o gama variata de industrii, inclusiv bunuri de consum, tutun, sanatate, aerospatial, curse si automotive si electronica.

Despre Kuehne + Nagel

Cu aproximativ 63.000 de angajati in 1000 de locatii in peste 100 de tari, Grupul Kuehne + Nagel este unul din liderii mondiali a companiilor logistice. Pozitia sa puternica pe piata sta in transporturile maritime ,aeriene,rutiere si in contract logistic cu un mare accent in furnizarea serviciilor IT – servicii bazate pe supply chain management

Mai multe informatii se pot gasi la : www.kuehne-nagel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.