Specialist în Supply Chain Management al Ford Motor Company, speaker la conferința ARILOG

Dan Georgescu, specialist în Supply Chain Management și membru al departamentului Global Purchasing al Ford Motor Company în Canada, va fi speaker la conferința „Evolution vs. Revolution”, organizată de ARILOG (Asociația Română de Logistică), în data de 8 octombrie.   

Conferința, dedicată segmentelor de Logistică și Supply Chain, reunește profesioniști de nivel internațional și național ce vor prezenta cele mai noi tendințe ale industriei, cu ocazia celei de-a 13-a ediții a seriei de evenimente ARILOG.

Dan Georgescu va oferi participanților conferinței ARILOG oportunitatea unică de a cunoaște îndeaproape cele mai eficiente strategii pentru dezvoltarea și optimizarea supply chainului și metodele prin care acestea pot fi personalizate, devenind astfel profitabile oricărei companii.

„Segmentul de logistică și supply chain din România înregistrează o creștere constantă, iar cea mai bună oportunitate, pentru antreprenori, este să își concentreze eforturile pentru a găsi cei mai buni furnizori la nivel local”, a declarat Dan Georgescu.

Alegerea furnizorilor, elementul cheie al profitabilității businessului

De asemenea, Georgescu va vorbi despre importanța elaborării unor strategii complexe de supply chain management în funcție de profilul și necesitățile businessului.

„Companiile au o mulțime de probleme cu care se confruntă zi de zi: globalizarea, noii competitori sau fluctuațiile valutare. Aceste aspecte au produs o revoluție în segmentul automotive, iar strategiile bune de organizare a supply chainului s-au dovedit a fi cheia succesului”, explica Georgescu.

Dan Georgescu este principalul consultant strategic al Supply Management Association (SCMA) Canada, fiind membru al Instructors Development Education Comitee și al National Accreditation Review Panel of the Canadian Sector Council for Supply Chain (CSCSC). 

Despre ARILOG: 

ARILOG este o organizație voluntară, profesională și educațională non-profit, care își propune promovarea și dezvoltarea științei și tehnicilor de Logistică și Supply Chain în toate companiile românești, indiferent de industrie. Asociația, înființată în urmă cu 13 ani, are peste 100 de membri și este singura de profil, care facilitează  promovarea și creșterea vizibilității companiilor românești din  industria de logistică și transport, atât în plan național cât și internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.