tRENul lui Moș Crăciun

CFR Călători organizează astăzi o călătorie cu „tRENul lui Moș Crăciun”, eveniment dedicat celor mici. Printre invitați se numără și copii de la Centrul de copii Sf. Măcrina, unii dintre ei mergând pentru prima dată în viaţa lor cu trenul.

Grupul va călători în trei vagoane, care vor purta pentru o zi numele faimoșilor reni ai lui Moș Crăciun: Rudolf, Comet și Dancer și va fi însoțit de Leon Magdan – celebrul maestru al poveștilor cu umbre.

De asemenea, copiii vor învăţa că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi ca regula de bază, pentru a călători, este aceea de a avea un bilet.

Vagoanele vor fi transformate în adevărate ateliere ale lui Moș Crăciun. Timp de 6 ore, micuţii vor participa interactiv la diferite acţiuni. Vor vizita celebrele Saloane Regale din Bucureşti și Sinaia şi expoziția de Trenuleţe Electrice din Gara Sinaia.

La întoarcere, vor avea o mare surpriză: Moș Crăciun va călători cu ei şi le va oferi un cadou.

mos craciun tren 1

„tRENul lui Moș Crăciun” este un eveniment organizat de CFR Călători, în parteneriat cu CNCF CFR SA și cu sprijinul HDH Management/Holy Molly și Ringier.

Tot astăzi, în incinta complexului feroviar Cluj Napoca, se va derula un eveniment similar cu invitați copii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Cluj Napoca. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.