Dacia lanseaza Lodgy in premiera nationala in cadrul targului TRANSPORT-AR

Expo Arad International, in parteneriat cu Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania, desfasoara timp de 4 zile, targul TRANSPORT-AR, singurul eveniment dedicat transporturilor profesionale din Romania.

A XIX-a editie a targului TRANSPORT-AR va reuni pe suprafata interioara si exterioara a complexului expozitional companii cu traditie in sfera transporturilor din Romania, care vor expune in perioada 7 – 10 iunie 2012, o gama variata de produse si servicii profesionale:

– Piese de schimb, diagnoza si reparatii auto;
– Dealeri auto;
– Autobuze, autocare si sasiuri;
– Basculante, remorci, semiremorci, camioane, sistem hidraulic de basculare, cilindri hidraulici de basculare, pompe hidraulice, rezervoare combustibil etc;

– Companii de transport persoane;
– Tahografe si limitatoare de viteza;
– Anvelope, lubrifianti, acumulatori, accesorii si cosmetice auto, servicii specifice;
– Camioane DAF, TATRA, autoutilitare ISUZU, semiremorci;
– Sisteme de software;
– Componente pentru remorci si tractari auto;
– Echipamente auto;

– Presa specializata.

In paralel cu targul va avea loc Salonul Auto Arad, in cadrul caruia vor fi prezentate marci de renume precum: Volkswagen, Mercedes, Ford, Kia, Dacia, Renault, masini modificate si de raliu. Dealerii auto vor prezenta ultimele modele de autoturisme, iar Dacia va lansa in premiera nationala modelul Lodgy.

Expo Arad aduce la targul TRANSPORT-AR cel mai frumos camion din Romania care poate fi admirat pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentului.

Ziua de duminica 10 iunie, pentru al treilea an consecutiv, este dedicata spectacolului. In cadrul evenimentului Expo Tuning Show Arad 2012, se vor dezlantui caii putere ai masinilor de raliu, decibelii boxelor si motoarele inconfundabile ale masinilor de drift. Profesionisti si amatori in tuning interior si exterior, car audio, rally sprint si drift se vor intrece in competitia organizata in colaborare cu Dragster Team, Auto Pink, VSS Racing Club si  4 Tuning. Campionatul national de car audio (CNCA), Campionatul regional de Rally-Sprint si concurs de indemanare auto, Concursul de tuning interior si exterior Show & Shine isi asteapta vizitatorii la Expo Arad, duminica, incepand cu ora 9. Cei care doresc sa se inscrie la concursurile organizate sunt rugati sa sune la 0746 293 726 pentru Show & Shine (Ramona Rusu) sau e-mail auto_pink@yahoo.com, 0741 020 406 (Arthur Balogh) pentru Rally Sprint sau e-mail inscrieri@vssracingclub.ro si 0724 309 799 (Norbi Dragster) pentru campionatul national de car audio.

Pentru detalii:

Crina Pitigoi

Referent marketing

0257 216 520

expo4@ccia-arad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.