Blue Air, ultima strigare

Blue Air, singura companie de smart flying cu capital privat 100% românesc autorizată să efectueze zboruri regulate interne şi internaţionale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere şi transporturi cargo, este scoasă la vânzare iar sâmbătă este ultima zi de depunere a ofertelor. Compania Blue Air face parte din grupul de firme al omului de afaceri Nelu Iordache, aflat în arest preventiv din 2 decembrie 2012, pentru deturnare de fonduri prin firma de construcţii Romstrade.

Blue Air Transport Aerian are, începând din 10 aprilie, un nou Consiliu de Administraţie, alcătuit din Ellen Phillips, specialist american în aviaţie şi în restructurarea companiilor de aviaţie, cu peste 30 de ani de expertiză în domeniu (lucrează în cadrul Blue Air din 2010), Adrian Ionaşcu, director general adjunct Blue Air (parte a echipei de management a companiei din 2007) şi Rudolf Vizental, reprezentant al Casei de Insolvenţă Transilvania.

Potrivit unui comunicat al companiei, remis în 11 aprilie, la acea dată existau deja oferte şi scrisori de intenţie depuse de investitori români şi străini de marcă.

„Pentru a ne consolida poziţia pe piaţa din România şi pe piaţa europeană şi pentru a putea îmbunătăţi calitatea serviciilor de transport aerian oferite pasagerilor, noul Consiliu de Administraţie consideră oportună găsirea unui investitor, mai ales că există deja oferte şi scrisori de intenţie depuse de investitori români şi străini de marcă. Pentru a organiza un proces transparent şi competitiv de selecţie, până la data de 20 aprilie 2013, îi invităm pe toţi cei interesaţi să depună oferte şi scrisori de bonitate bancară, la sediul companiei Blue Air”, se precizează în comunicat. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.