Plata parcarii de resedinta, prin www.ghiseul.ro

Cetatenii Sectorului 4 al Capitalei isi pot achita chiria pe locul de parcare si impozitele si taxele locale catre DITL si de pe www.ghiseul.ro, la sectiunea fara autentificare. Accesarea sectiunii presupune cunoasterea de catre petent a sumei pe care o are de plata, precum si ce reprezinta.

Primaria Sectorului 4 precizeaza ca platile facute prin intermediul site-ului www.ghiseul.ro vor fi vizibile in sitemul de operare al Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale dupa aproximativ 4-5 zile, termen care depinde de timpul si rapiditatea cu care se proceseaza plata, precum si de virarea sumelor catre Trezoreria Sector 4.

Pentru rapiditate si siguranta in operarea platilor, cat si pentru vizualizarea de catre contribuabil a sumei pe care trebuie sa o plateasca, simultan cu efectuarea platii, operatiunea se poate face rapid si eficient direct de pe site-ul www.dgitl4.ro, accesand sectiunea Plata on-line.

Aici pot fi gasite toate detaliile despre proprietatile sau mijloacele de transport detinute, precum si amenzile pe care contribuabilii le au de plata (mai putin taxele pentru parcare), cat si toate platile efectuate.

Platile realizate prin intermediul modulului de pe site-ul www.dgitl4.ro apar instantaneu in baza de date a D.G.I.T.L. Sector 4 si, implicit, la operatorii institutiei, indiferent de locatie. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.