Curse de vacanta Blue Air de la Suceava

Pentru perioada 28 martie – 30 octombrie, Blue Air introduce cate doua zboruri pe saptamana pe rutele Suceava – Viena, Suceava – Venetia si Suceava – Roma, se arata intr-un comunicat al companiei, publicat pe www.comunicatedepresa.ro.

Preturile pentru bilete pornesc de la 69,99 euro/segment (cu TVA si taxe aeroportuare incluse, fara taxa de bagaj de cala).

\”Roma, Viena si Venetia sunt printre cele mai populare destinatii pentru petrecerea concediilor. Astfel, planificandu-si de acum vacanta de vara, sucevenii vor putea calatori catre aceste orase la preturi foarte accesibile. De asemenea, am introdus aceste zboruri pentru comunitatile mari de romani care lucreaza in strainatate si vor sa isi organizeze din timp intalnirea cu rudele si prietenii din tara\”, declara Adrian Ionascu, director general al Blue Air.

In prezent, Blue Air are doua baze de operare in tara (Bucuresti, Bacau) si este prezenta pe 8 aeroporturi interne: Arad, Bacau, Bucuresti, Constanta, Cluj Napoca, Sibiu, Suceava si Timisoara. In decursul anului 2010, compania intentioneaza sa deschida o baza de operare in Sibiu si Larnaca.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.