CTP: Ana Dumitrache, noul Co-Country Head în România

ana-dumitracheCTP anunţă Ana Dumitrache Co-Country Head pentru România CTP, care va coordona operaţiunile alături de Remon L. Vos, CEO CTP.  

Ana Dumitrache are o vastă experienţă în domeniul imobiliar şi în finanţe. Pe parcursul carierei sale de succes din domeniul bancar a lucrat pentru cea mai mare banca din România – primul finanțator imobiliar de top din țară – și a dobândit puternice cunoştinţe în domeniul imobiliar, cooperând cu dezvoltatorii de top în ECE şi devenind unul dintre cei mai respectaţi profesionişti din industrie.

Activitatea Anei Dumitrache se va axa în special pe dezvoltarea afacerii, va fi responsabilă de finanţare şi contabilitate şi va sprijini operaţiunile globale ale CTP în România. Obiectivul Anei Dumitrache în cadrul CTP va fi să reproducă succesul ei din sectorul bancar, aducând echipei un plus de forţă şi profesionalism.

Va cultiva relatia CTP cu partenerii de business şi va sprijini creşterea dinamică a companiei. Ana Dumitrache crede că un campion va fi întotdeauna un campion, cu susţinerea adecvată, şi spune că decizia de a se alătura CTP într-o nouă carieră a fost destul de uşoară.

CTP este un dezvoltator și investitor international cu conducere olandeză şi proprietarul şi operatorul reţelei CTPark. CTP și-a extins activitatea şi investiţiile în toată România în mod semnificativ în ultimii ani.

Investiţiile actuale sunt evaluate la aproximativ 250 de milioane de EUR. CTP dezvoltă în prezent diferite proprietăţi industrial de clasa A în Bucuresti și principalele orașe ale țării și are în plan să-și crească portofoliul până la 1 milion m2 de spațiu închiriabil până în 2018.

Cele mai importante proiecte ale CTP sunt parcurile de afaceri şi logistică situate de-a lungul autostrăzii A1, dar și proiectele pe care CTP le-a lansat în Sibiu și Cluj sunt de o importanţă semnificativă. Datorită achizițiilor făcute în România, în 2015, compania este în prezent pricipalul dezvoltator industrial de pe piața românească.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.