SCANIA: Caravana Wild West

Producătorul suedez a organizat un turneu de awareness, pentru promovarea noului său camion, Scania Seria S. Acest eveniment s-a „oprit” în 11 orașe din țară, unde Scania, împreună cu partenerii săi, au prezentat o soluții complete de transport.

Caravana, cu tematică western, i-a avut alături și pe partenerii Scania, Krone, CTEtrailers, Bridgestone, Porsche, Scania Credit și IFPTR, care s-au reunit sub „eticheta” de Cei 7 Magnifici.

Punctele de atracție

Cu ocazia evenimentului, a putut fi admirat și testat Scania Seria S, cea mai nouă creație a suedezilor, precum și Scania Crown Edition, cu o ofertă specială de închidere a producției a modelului Streamline. Dincolo de emoția lansării unui nou produs, senzațiile au fost amplificate, grație atmosferei din cadrul Caravanei.

Timp de aproape două luni, evenimentul a „garat” în Arad, Timișoara, Oradea, Cluj Napoca, Craiova, Sibiu, Suceava, Bacău, Brașov, Constanța și București, actorii principali fiind cele 10 camioane, 10 modele Porsche și 3 semiremorci, completate de o logistică de rang înalt.

Tematica a fost imprimată de cowboy-ii și indienii decorativi, dar și de barul western, ce amintea de acea epocă. Pentru cei care au dorit să se simtă regi ai șoselelor, Scania a pregătit concursuri de îndemânare, timp în care specialiștii producătorului au oferit informații celor dornici.

Noua Serie S

Scania Seria S își propune să ridice standardele de calitate, în ceea ce privește confortul șoferului, pe termen lung, fiind proiectat pentru un trai spațios. Podeaua plată, compartimentele de depozitare suplimentare și priveliștea deosebită din poziția șoferului contribuie, toate, la caracterul său unic.

Forma elegantă și imaginea impunătoare a cabinei sunt construite în jurul unei cuști rigide, din oțel. Structura a fost concepută cu mare atenție, pentru a face față impacturilor severe, pentru a proteja șoferul și a reduce deteriorările aduse vehiculelor din jur, în cazul unei coliziuni.

Nici latura tehnică nu este mai prejos, injectoarele și camerele de combustie îmbunătățite, combinate cu noul raport de punte spate, contribuie la reducerea turației motorului și la diminuarea consumului de combustibil cu 3%. Întreaga gamă de 13 litri dispune de tehnologia SCR, care reduce impactul asupra mediului și consumul de combustibil, fără să compromită forța.

Cutia de viteze, disponibilă în varianta cu 12 sau cu 12+2 trepte (pentru aplicațiile ce necesită putere de tracțiune suplimentară, la turații mici), este mai lină și mai rapidă, pentru motoarele de 13 litri și pentru faimosul V8. Totodată, Scania oferă o gamă variată de vehicule cu 2 și 3 punți, cu șasiuri de diferite înălțimi.

De asemenea, dispune de o gamă diversificată de punți față, spate, precum și de punți directoare fixe și liftante. Cutiile de viteze cu game și jumătăți oferă un nivel bun de manevrabilitate, fiind disponibile împreună cu Scania Opticruise, cu retarderul Scania și cu o gamă diversificată de prize de putere.

Scania te trimite în Bali

Cei ce achiziționează un camion Scania din Campania King of the Road au asigurată o călătorie de neuitat, în paradisul exotic din Bali.

Alexandru STOIAN

alexandru.stoian@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.