H.Essers se extinde în București

Depozitul „state of the art” în suprafață de 33.000 m², deschis în 3 octombrie 2013 de prestatorul de servicii logistice si transport H.Essers în apropiere de București, se extinde în prezent cu încă 10.000 m², pentru produse farmaceutice și bunuri periculoase, în timp ce compania a mai cumpărat la această locație 150.000 m² de teren în vederea asigurării creșterii sale viitoare.

Noul depozit, a cărei finisare este prevăzută pentru finele lui octombrie 2017, se construiește conform celor mai stricte norme de siguranță, astfel încât H.Essers întrunește astfel cerințele ridicate de calitate ale clienților săi.

Astfel, depozitul nu numai că este construit în mod rezistent la cutremure conform normelor celor mai stricte, ci cu spațiul său suplimentar de 5000m² conform Seveso – dotat cu sprinklere cu spumă și reținere scurgeri complete oferă răspuns la cele mai stricte cereri de pe piață.

Există două astfel de depozite în întreaga România, unul dintre acestea aparținând firmei H.Essers. În plus, această locație are la dispoziție în mod permanent o echipă specializată de pompieri pentru intervenții la fața locului.

În total. locația din București are o suprafață de 260.000 m².

Pentru H.Essers acest complex de depozite reprezintă creșterea internațională a companiei, iar această locație funcționează ca al doilea birou principal în vederea simplificării continuării integrării și a planurilor strategice cu referire la Europa de Est, funcționând totodată ca și hub cu Europa Centrală și Turcia.

În cadrul acestei filiale lucrează peste 180 oameni. În întreaga România, H.Essers numără 850 de angajați. Cifra de afaceri de aici este de 60 milioane euro. Cu această investiție de 7 milioane euro, se creează pe viitor 285 locuri de muncă suplimentare.

Despre compania H.Essers

Compania H.Essers a fost înființată în anul 1928 de Henri Essers, crescând înte timp și devenind una dintre companiile de vârf din Europa la nivelul transportului și logisticii în sectoare cum sunt sectorul chimie , farmaceutică/healthcare și bunuri de înaltă calitate.

În cursul anilor anteriori, compania a cunoscut o extindere puternică, datorată creșterii autonome și unei serii de preluări strategice.  În anul 2016, compania H.Essers a înregistrat o cifră de afaceri de 571 milioane €. Momentan firma deține +950.000 m² spațiu de depozitare, o flotă de 1.460 cap-tractoare și 3.050 remorci. În cadrul companiei H.Essers muncesc peste 5.400 de oameni, împărțiți în 67 filiale din 15 țări din întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.