FM Logistic a semnat noi contracte în India

FM Logistic Group continuă, prin semnarea a două noi contracte, succesul alianței strategice pornite încă din anul 2016 pe piaţa logistică din India, când a achiziţionat compania Spear Logistics, unul din jucătorii-cheie din această țară.

Conform strategiei companiei de a extinde activitatea logistică dedicată sectorului produselor industriale, noii clienţi câştigaţi sunt:

  • International Tractors Limited (Sonalika Tractors), al treilea cel mai mare producător de tractoare, prezent în 100 de ţări, pentru logistica pieselor de schimb în cadrul depozitului din Hoshiarpur, în nordul statului Punjab.
  • Alfa Laval (India) Limited, subsidiara  companiei Alfa Laval AB, lider mondial în domeniul a trei tehnologii cheie- transferul termic, separarea şi transferul fluidelor, pentru servicii de stocare în depozitul din Chakan, locat la 150 km de Bombay, in partea de est.

Despre FM Logistic:

1967-2017: Pe parcursul a 50 de ani, FM Logistic a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători logistici internaţionali care oferă soluţii logistice pentru optimizarea operaţiunilor din cadrul lanţului global de aprovizionare, de la depozitare şi distribuţie până la co-packing şi Supply Chain Management.

FM Logistic operează în 6 sectoare principale- alimentar, retail, industria  bunurilor de uz casnic şi îngrijire personală, cosmetic/ produse de lux, farmaceutic, produse industriale şi electronice, este prezentă pe 3 continente, în 5 regiuni (Europa de Vest, Europa Centrală, Europa de Est, Asia şi America Latină), are 23,300 angajaţi şi o cifră de afaceri de peste 1 miliard euro realizată în proporţie de 63% în afara Franţei, dovadă că aspectul internaţional al companiei este mai mult decât o realitate, este un avantaj major.

Planul de dezvoltare FM Logistic se bazează pe lângă expansiunea geografică şi pe inovaţie, aceasta realizându-se în conformitate cu normele pentru protejarea mediului. FM Logistic este pionier în crearea unor soluţii logistice inovatoare (AGV, drone, roboţi), fiind una dintre companiile care au implementat “pooling-ul” o soluţie inovatoare de consolidare a mărfurilor de acelaşi profil şi ale cărei rezultate au fost recunoscute, aducând numeroase premii de-a lungul anilor (premiată la SITL- târgul internaţional de servicii de logistică şi transport) sau crearea Collaborative Routing Centres (CRC®) în 2015.

Având în vedere tendinţele de consum, în 2015 FM Logistic a dezvoltat soluţia CityLogin – soluţie ecologică de distribuţie în interiorul oraşelor în conformitate cu solicitările de sustenabilitate la nivel European, implementată iniţial în Roma, apoi în Madrid şi Paris, şi în curând Milano, Varşovia şi Moscova.

Pentru mai multe informaţii: www.fmlogistic.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.