Protocol CNAIR și Primăria Giurgiu pentru sensul giratoriu de acces la vamă

CNAIR S.A. și Primăria Municipiului Giurgiu au încheiat un Protocol de predare – primire a sectorului de drum și terenului aferent în lungime de 600 ml, proprietate publică a municipiului Giurgiu, situate între intersecția sens giratoriu acces Varna (segment parțial din strada Unirii) și intersecția cu DJ 507.

Decizia este anunțată în 23 aprilie de CNAIR, la o lună de la filmările realizate de UNTRR pe această porțiune de drum, sub titlul “Slalom special cu obstacole, pentru TIR-uri, pe E 85 (DN5) la intersecția cu DJ 507”.

Iată precizările CNAIR:

“Prin acest protocol CNAIR dorește să rezolve problema de viabilitate a părții carosabile, astfel încât circulația rutiera să se desfășoare în condiții de siguranță, în zona frontierei cu Republica Bulgaria.

Încheierea acestui protocol a fost necesară deoarece, din punct de vedere legal, sectorul de drum în cauză se află în proprietatea Primăriei Municipiului Giurgiu.

Protocolul va fi valabil până la data exproprierii suprafețelor destinate obiectivului de investiții ,,Drum de legătură DN 5 – Șoseaua de Centura – Pod Prieteniei Km 61+400″, obiectiv ce se va afla în administrarea CNAIR SA”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.