GEFCO a fost premiată de Toyota pentru managementul costurilor

GEFCO, lider mondial în soluții multimodale pentru lanțurile de aprovizionare și lider european în logistica automobilelor, a primit un certificat de recunoaștere de la Toyota Motor Europe, pentru managementul costurilor de excelență, în anul 2019-2020. Este pentru a doua oară când GEFCO este recunoscută pentru performanța sa în managementul costurilor.

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

Timp de 20 de ani, GEFCO a lucrat îndeaproape cu echipele Toyota din Europa pentru a putea oferi soluții personalizate care să îmbunătățească operațiunile lor de afaceri. Complet aliniat cu principiile Toyota Kaizen care vizează îmbunătățirea continuă, Turnul de Control GEFCO este conceput pentru a crește eficiența și productivitatea printr-o inginerie mai bună și o cooperare mai puternică.

„Suntem onorați că am primit acest premiu pentru îmbunătățirea continuă a productivității în beneficiul operațiunilor zilnice ale Toyota”, a declarat Emmanuel Arnaud, Vicepreședintele Executiv GEFCO pentru Vânzări și Marketing. 

„Serviciul nostru de Turn de Control a fost dezvoltat în parteneriat cu Toyota pentru a le putea îndeplini nevoile specifice și pentru a putea obține rezultatele așteptate. Succesul nostru mutual se bazează pe o cooperare puternică și pe flexibilitatea și capacitatea de a profita de toate oportunitățile întâlnite pentru a putea fi eficienți din punct de vedere al costurilor. Recunoașterea primită de la Toyota este un mod fantastic de a ne menține la înălțimea promisiunii „Parteneri, nelimitați” GEFCO. ”

GEFCO a gestionat, în perioada de carantină, mai multe transporturi esențiale pentru industria auto, inclusiv livrarări realizate în condiții speciale din China, către centrul Europei. 

DESPRE GEFCO 

GEFCO este lider mondial în soluții pentru lanțuri de distribuție multimodale și lider european în logistică auto. Bazându-se pe 70 de ani de expertiză și competența unică a forței de muncă, ce cuprinde 15.000 de oameni, GEFCO proiectează soluții inteligente și flexibile pentru a face față celor mai complexe provocări ale lanțului de distribuție din fiecare sector al industriei. Prezent în 47 de țări, cu o rețea globală integrată, GEFCO deservește 300 de destinații în întreaga lume. În 2019, Grupul a generat venituri de 4,7 miliarde €.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.