Tren suplimentar de duminică, pe ruta Brașov-București

CFR Călători a adăugat suplimentar în circulație, în zilele de duminică, trenul IR 1730, cu plecare din Brașov la ora 17:55 și sosire în București Nord la ora 20:32, pentru ca turiștii să se bucure de un weekend prelungit pe Valea Prahovei, la întoarcerea spre casă.

Astfel, pe ruta Brașov-București Nord în intervalul orar cel mai solicitat 17:00 – 19:00, turiștii au la dispoziție 3 trenuri ale CFR Călători, dintre care 2 trenuri între 17:00 – 18:00.

Durata călătoriei este de 2 ore și 37 minute cu noul tren, care are opriri în stațiile Predeal, Azuga, Bușteni, Sinaia, Comarnic, Câmpina și Ploiești Vest.

Trenul este format din vagoane modernizate în anul 2020, ceea ce asigură o capacitate de transport sporită și servicii de calitate superioară.De asemenea, venim și în întâmpinarea celor care doresc să-şi transporte bicicleta deoarece va avea în compunere și un vagon prevăzut cu spaţiu pentru biciclete”, precizează CFR Călători.

Biletele  sunt accesibile tuturor, prin gama variată de reduceri: 10% prin oferta dus-întors, până la 10% la cumpărarea cu anticipație, 25% la cumpărarea în baza cardului TrenPlus, până la 35% la Biletul de weekend, de până la 56% în weekend pe Valea Prahovei  etc..  

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.