Hanan Fridman, CEO Trucknet, ales ca lider inovator în industria logistică

Hanan Fridman, CEO și fondator al Trucknet Enterprise, a fost ales să apară în albumul comemorativ oficial History of Parliament Trust – 300 Years of Leadership and Innovation din Marea Britanie, ca unul dintre liderii inovatori ai sustenabilității din domeniul logistic.

Hanan Fridman, CEO Trucknet Enterprise

St James’s House, parte a Grupului media SJH, împreună cu trustul History of Parliament, va marca istoria de 300 de ani a Parlamentului Britanic prin publicarea unui album comemorativ. Publicația celebrează lidershipul britanic și include articole despre liderii din trecut și din prezent și despre modul în care au influențat societatea britanică.  

Trucknet a dezvoltat o platformă cloud bazată pe inteligența artificială, informații de afaceri și învățare computerizată, pentru un management eficient și digitalizat al proceselor de transport din supply chain. Aceasta oferă un sistem de alocare automatizată a mărfurilor pe mai multe companii, bazată pe locație, care include și o soluție rapidă de plată pentru piața B2B.

Compania, fondată în anul 2016 de către Hanan Fridman, este activă în Europa și are birouri în Franța, România și Israel, alături de un proiect pilor în Brazilia și afaceri în SUA.

Firma este invitată să participe la evenimentul History of Parliament Trust and St James’s House, care are loc la Londra, astăzi, 22 September 2021, la Westminster Abbey.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.