Irlanda revine la ROADPOL

Irlanda se întoarce „glorios” la ROADPOL. Vestea a venit după reuniunea An Garda Siochana, de la Budapesta, în 10 ianuarie, a reprezentanților Rețelei europene de poliție rutieră și ai serviciului național de poliție din Irlanda, anunță cel mai recent Buletin informativ al ROADPOL.

foto: ROADPOL

Întâlnirea a fost dedicată negocierii reuniunii An Garda Siochana, care și-a încetat calitatea de membru, în 2021. Părțile au ajuns la un acord că Irlanda se va alătura din nou la ROADPOL, în prima instanță oficială disponibilă.

De la stânga: István Suba, Claire Mulligan, Elvira Zsinkai, Paula Hilman,Sanja Veic și Peter Woods

Negocieri

La locul de desfășurare a întâlnirii ROADPOL au fost prezenți președintele Elvira Zsinkai, ea însăși un ofițer de conducere la Divizia de trafic rutier al poliției maghiare, secretarul general Sanja Veic și asistentul președintelui, István Suba. Între timp, delegația irlandeză a fost formată dintr-un comisar adjunct al poliției rutiere și implicarea comunității, Paula Hilman, inspectorul de poliție rutieră și implicarea comunității, Claire Mulligan, și inspectorul de poliție rutieră Peter Woods.

La întâlnire, președintelui ROADPOL i s-a înmânat semnul oficial An Garda

Acord

Procedurile de negociere au decurs fără probleme și într-o manieră de cooperare și respect reciproc, au informat ambele părți, după întâlnire. Părțile au ajuns la un acord că Irlanda se va alătura din nou la ROADPOL în prima instanță oficială disponibilă.

„Suntem foarte mulțumiți de rezultatul negocierilor și salutăm revenirea Irlandei în rețeaua noastră. Sunt absolut convins că An Garda poate îmbogăți ROADPOL cu cunoștințele și experiența lor”, a declarat secretarul general, Sanja Veic. Reprezentanții irlandezi și-au exprimat și ei nerăbdarea de a participa din nou, activ, la viața organizației.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.