Autobuze din Gara Braşov direct în Poiană

Regia Autonomă de Transport (RAT) Brașov a înfiinţat linia 100 “Poiana Expres”, care face legătura rapidă între Gara CFR Brașov, centrul orașului și Poiana Brașov în fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică, din oră în oră. În măsura în care vor exista solicitări din partea cetățenilor referitoare la programul de circulație, orarul va fi modificat. Este pentru prima dată când, la inițiativa Primăriei Braşov, este pusă în circulație o linie specială de transport spre Poiană pentru turiștii care ajung cu trenul la Brașov, precizează Regia.

Prima cursă a debutat sâmbătă, 21 decembrie. Un bilet pe linia 100 costa 5,5 lei, sumă mai mică decât în cazul în care s-ar folosi două mijloace de transport pentru a ajunge în stațiune.

Iată şi traseul complet: autobuzele pleacă din terminalul Gara CFR, opresc în stația “Sanitas”, apoi direct în Poiana Brașov.

Pe sensul spre Gara Brașov, autobuzele pleacă de la capătul de linie din Poiana Brașov și apoi opresc în staţia “Hidro A”, din zona Camerei de Comerț, și Gara CFR.

Înființarea acestei linii nu va afecta în niciun fel circulația liniei 20 Livada Poștei -Poiana Brașov, se arată în comunicatul de presă al RAT Braşov.

Programul este de la ora 10.05 la 18.00.

Detalii, AICI.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.