Blogul Drumul în siguranță aniversează doi ani de la lansare

Drumul în siguranță, primul blog de companie pe tematica siguranței rutiere din România, împlinește doi ani de la înființare. Blogul a fost creat ca parte a angajamentului asumat de SC Industrie Mică Prahova SA la semnarea Cartei Europene a Siguranței Rutiere.

Carta Europeană a Siguranței Rutiere este o inițiativă a Comisiei Europene creată în scopul reducerii numărului de accidente și, implicit, a victimelor cauzate de acestea. Peste 2.300 de orașe, instituții, asociații profesionale/federații, companii și organizații non-guvernamentale din Europa au semnat acest document până în prezent, contribuind astfel la salvarea a peste 40.000 de vieți.

Blogul poate fi accezat vizitand site-ul www.industriemica.ro, secțiunea Blog, sau direct, la adresa www.blog.industriemica.ro.

Studii internaționale în domeniu au demonstrat de-a lungul timpului că investiția în semnalizarea orizontală și verticală este o modalitate simplă și nu extrem de costisitoare de îmbunătățire a siguranței în trafic.

Pe parcursul celor doi ani de la lansare, blogul Drumul în siguranță a prezentat in articolele sale studii, statistici, dar și rapoarte privind siguranța rutieră.

„Am adus în atenția cititorilor acestui blog, peste 60 de articole în acești doi ani de zile. Audiența noastră a crescut în mod constant în tot acest timp. Ne-am dori o mai mare implicare din partea primăriilor și sperăm ca mesajul nostru privind siguranța rutieră să ajungă la cât mai multe dintre acestea”, a declarat cu această ocazie Ioan Matreș, directorul general al SC Industrie Mică Prahova SA.

SC Industrie Mică Prahova SA activează în domeniul semnalizării orizontale și verticale din anul 1990 și are clienți primării și consilii locale și județene din România. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.