21 de lucrători zilieri fără mască, înghesuiți într-o dubiță

În mediul online au apărut imagini din Galați cu o dubiță în care erau înghesuiţi mai mulţi lucrători zilieri, fără a purta mască. Poliţiştii de la Serviciul Rutier al IPJ Galaţi s-au alertat și au făcut razii, iar șoferul a fost depistat în 24 iulie, la prima oră a dimineții.

„În dimineața zilei de 24 iulie, în jurul orei 05.45, pe strada Brăilei, din municipiul Galați, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 66 de ani, aflat la volanul unui autovehicul care efectua transport de persoane contra cost, fără a deţine autorizaţie de transport. În habitaclul autovehiculului au fost identificate 21 de persoane, deşi acesta ar fi trebuit folosit doar pentru transport marfă”, a transmis IPJ Galaţi.

Conform poliţistilor, autovehiculul respectiv ar fi trebuit să fie folosit doar pentru transport de marfă.

Au fost aplicate amenzi în sumă totală de 5.000 lei, atât transportatorului care nu era autorizat, cât şi zilierilor care nu purtau mască de protecţie. Totodată, maşina cu care erau transportaţi ilegal zilierii a rămas fără plăcuţe şi certificat de înmatriculare.

„Poliţiştii au sancţionat conducătorul auto cu amendă contravenţională în valoare de 3000 de lei, luandu-se, totodată, măsura suspendării dreptului de utilizare a acestuia pe o perioadă de 6 luni.De asemenea, 2 persoane aflate în autovehicul au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 2000 de lei, întrucât nu purtau mască de protecţie”, a mai precizat IPJ Galaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.