Amenzi de 23.000 lei pentru constructii ilegale

Primaria Sectorului 3 a aplicat, prin Serviciul Disciplina in Constructii, amenzi in valoare de 23.000 lei, numai in luna mai, persoanelor fizice si juridice care au incalcat prevederile Legii 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii.

De asemenea, in urma receptiilor de lucrari – activitate derulata tot de Serviciul Disciplina in Constructii – valoarea regularizarii taxei de autorizare a fost de 43.044 lei.

Potrivit reprezentantilor autoritatii locale, inspectorii primariei au efectuat 250 de controale pentru verificarea respectarii legislatiei privind autorizarea constructiilor. Amenzile au fost aplicate pentru urmatoarele nereguli in constructii: modificari interioare, extinderi de imobile, constructii de anexe si de imobile fara detinerea unei autorizatii. Locuitorii Sectorului 3 pot semnala problemele privind constructii ilegale sau incalcari ale normelor legale la dispeceratul non-stop al Primariei Sectorului 3, tel. 021.9854 sau la Serviciul Disciplina in Constructii tel. 021.341.07.04.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.