Autobuze si maxi-taxi zi si noapte la B’estfest Summer Camp 2011

 

In perioada 1 – 3 iulie, RATB pune la dispozitia celor care vor veni la festivalul B\’estfest Summer Camp o linie speciala de autobuze, iar microbuzele maxi-taxi 445 vor functiona inclusiv pe timp de noapte, informeaza organizatorii, Emagic. Evenimentul se desfasoara la iarba verde, pe islazul comunei Tunari, la doar zece minute de Piata Presei Libere.

 

Autobuzele RATB vor avea inscriptionat textul \”Linie speciala B\’estfest\” si vor circula cu o frecventa de 15 minute, incepand cu ora 16.00, in data de 1 iulie, si cu ora 12.00 in zilele de 2 si 3 iulie, pana la ora 22.00. Autobuzele vor circula pana la intrarea in zona de festival, tur si retur, de la Piata Charles de Gaulle (langa statia de metrou Aviatorilor), cu oprire si in Piata Presei Libere. Se va circula in directia B\’estfest Park inclusiv dupa ora 22.00, insa la interval de 60 de minute, pana la ora 2.00 dimineata. La intoarcere, autobuzele vor pleca de la B\’estfest Park spre Bucuresti, in functie de fluxul de spectatori, la interval de 15 sau 30 de minute, pana la ora 4.00 dimineata.

Publicul va avea la dispozitie si linia de maxi-taxi 445, cu statie la refugiul de tramvai al liniilor 16 si 36 (din statia de metrou Pipera) sau de la Statia Baneasa S.A. Acesta va circula la interval de 15 – 20 de minute, iar capatul de linie se va afla in imediata apropiere a festivalului, microbuzul fiind disponibil si pe timp de noapte. Cei care vor veni cu masina personala vor avea la dispozitie o parcare gratuita in cadrul B\’estfest Park.

Printre artistii care vor fi prezenti la B\’estfest anul acesta se numara Skunk Anansie si Flogging Molly. Biletele pentru aceasta editie B\’estfest sunt in prezent disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, The Ark si pe www.myticket.ro, la preturile de 125 de lei pentru o zi, 265 de lei pentru 3 zile si 15 lei voucherul pentru acces in camping, urmand ca in zilele evenimentului acestea sa fie disponibile doar la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 lei pentru o zi, 285 de lei pentru abonament si 15 lei pentru voucherul de camping. Copiii cu varste sub 12 ani, insotiti de un adult, vor avea acces gratuit, iar elevii si studentii care vor sa vina cu gasca la festival vor putea beneficia de o reducere de 50% din pretul biletului, daca se strang in grupuri de cate 10 persoane (62,50 lei pentru un bilet de o zi/ persoana sau 132,50 lei pentru abonamentul de festival/ persoana, la care se va adauga un voucher in valoare de 15 lei pentru zona de camping, la cerere).

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.