Autostrada Nadlac-Arad, in lucru din august

 

Autostrada Nadlac-Arad va intra in faza de executie la finalul lunii august, insa mai putin pe tronsonul Timisoara-Lugoj, deoarece acesta a fost atacat de \”contestatari de profesie\”, a anuntat, vineri, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.

 

\”Din informatiile pe care le avem neoficial, pentru ca inca nu ne-au informat constructorii, eu stiu ca pe Arad-Nadlac sunt intr-o faza avansata cu proiectarea. Ne asteptam ca pana la finalul lunii august sa aiba proiectarea deja facuta, sa intre in executie. Pe tronsonul Timisoara-Lugoj exista o problema cu o contestatie facuta de contestatari de profesie. Daca va uitati la firmele care au facut contestatia, veti vedea ca sunt firme care si-au facut o meserie din a contesta lictatiile. Asteptam decizia CNSC pentru a semna si pe acest tronson\”, a spus ministrul Boagiu.

Tot in luna august urmeaza sa se stie castigatorul licitatiei pentru Cernavoda-Medgidia, iar pana la sfarsitul lunii iulie urmeaza sa fie dat in exploatare tronsonul de la Basarabi-Murfatlar, pana la ocolitoarea Constantei, plus ocolitoarea Constantei\”, a mai anuntat ministrul Transportuilor.

Magda SEVERIN

Foto: Jean-Mihai PALSU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.