CEVA Forpatiens, o nouă soluție sensibilă la temperatură

De Ziua Mondială a Sănătății, 7 aprilie, CEVA Logistics a lansat un nou sub-brand care să susțină rezultate mai bune pentru pacienți. CEVA FORPATIENTS oferă acum companiilor din domeniul sănătății și farmaceutic soluții logistice complete care plasează pacientul în centrul lanțului de aprovizionare.

Ca parte a pachetului de soluții, compania va introduce, de asemenea, un nou produs logistic sensibil la temperatură, care va începe serviciul în al doilea trimestru al anului 2021.

Serviciile centrate pe pacient

Suita CEVA FORPATIENTS de logistică medicală cuprinde acum soluții sensibile la temperatură, farmaceutice și biofarmaceutice, dispozitive medicale, sănătate a consumatorilor, spitale și îngrijire la domiciliu, precum și servicii de diagnostic și laborator.

Iatăm precizările, transmise ZIUA CARGO:

Centralizarea ofertelor sale globale de asistență medicală sub umbrela FORPATIENTS oferă o mai mare vizibilitate a gamei de servicii CEVA Logistics către clienții săi și îi asigură poziția centrală a pacientului. Compania lansează, de asemenea, o campanie de publicitate și social media pentru a arăta cum soluțiile logistice susțin procedurile medicale comune și nevoile de asistență medicală.

Având în vedere rezultate mai bune pentru pacienți, soluțiile de asistență medicală CEVA abordează cerințele privind calitatea, confidențialitatea și conformitatea, inclusiv respectarea pe deplin a GxP și PIB și îndeplinirea tuturor cerințelor de reglementare naționale și internaționale. Compania se asigură că aceste zone sunt gestionate de la preluare până la livrare. Informații specifice privind reglementarea și conformitatea, precum și informații suplimentare despre soluțiile de asistență medicală CEVA pot fi găsite pe site-ul web dedicat.

Peste 40 de stații de transport aerian cu temperatură controlată, pentru a susține cererea globală

Noua soluție CEVA Logistics necesită investiții în instalații cu temperatură controlată din întreaga lume. Cu sprijinul companiei sale mamă, Grupul CMA CGM, lider mondial în transportul maritim și logistică, CEVA s-a angajat să opereze o rețea de peste 40 de astfel de stații de transport aerian până la sfârșitul anului 2021. Unele dintre stații vor oferi și alte servicii , cum ar fi suportul logistic contractual.

În total, stațiile vor permite CEVA să deservească nu numai porțile majore de asistență medicală pe piețele regionale, ci și să furnizeze peste 1.450 de căi comerciale la nivel global. Prin rețeaua globală, CEVA va întâmpina o gamă largă de livrări ale clienților împreună cu soluțiile sale de ambalare sensibile la temperatură, inclusiv ambalaje active și pasive, precum și soluții pentru mărfuri în afara gabaritului.

Ca parte a ofertelor sale de produse, CEVA va oferi soluții de vizibilitate și monitorizare pentru decizii în timp real, prin dispozitive IoT de localizare și temperatură încorporate. Informațiile vor curge în instrumentul de gestionare a lanțului de aprovizionare premiat Matrix® al companiei , precum și în tehnologia sa globală de turn de control pentru monitorizarea expedierilor 24/7. Această abordare cu mai multe straturi asigură menținerea livrărilor la temperaturile necesare – o preocupare majoră pentru clienții din domeniul sănătății. Având în vedere că transportul de vaccinuri și medicamente crește la nivel global, CEVA își va concentra eforturile pe spectrul de produse de la 2 la 8 grade Celsius, inclusiv anumite vaccinuri COVID-19, deși compania este capabilă să susțină clienții cu produse, inclusiv vaccinuri, care necesită temperaturi mai scăzute. pe tot parcursul transportului.

În plus, abordarea CEVA include evaluarea riscului de bandă, performanța și gestionarea capacității, precum și o soluție complet integrată de gestionare a transportului și depozitării lanțului rece. Compania oferă, de asemenea, informații despre durabilitatea și impactul carbonului diferitelor opțiuni de rutare, ambalare și mod de transport.

Expert global în sănătate și logistică farmaceutică

Pe piețele de asistență medicală și farmaceutică, CEVA deservește deja peste 500 de companii de asistență medicală și de științe ale vieții la nivel global, peste 50 de operațiuni de logistică contractuală pentru asistență medicală în întreaga lume și 20 dintre primele 30 de lanțuri de aprovizionare cu dispozitive medicale. Compania a găzduit recent un seminar web intitulat „ Optimizarea sănătății lanțurilor de aprovizionare dincolo de 2021 ”, unde un grup de vorbitori de experți a explorat industria farmaceutică și medicală globală, analizând modul în care sectorul se schimbă și ce ar putea avea viitorul.

Niels Van Namen, vicepreședinte executiv al sectorului global al sănătății CEVA a declarat: „Clienții noștri furnizează vaccinuri, dispozitive medicale, medicamente și alte produse de sprijin de care depind pacienții din întreaga lume. De exemplu, pacienții diabetici nu ar trebui să se îngrijoreze de fiabilitatea lanțului de aprovizionare pentru insulina lor. La CEVA, extindem soluțiile noastre sensibile la temperatură pentru a ne asigura că , indiferent de provocările logistice cu care se confruntă, nevoile pacienților sunt satisfăcute. În spatele fiecărui transport, vedem un pacient. ”

Mathieu Friedberg, CEO CEVA Logistics, spune: „Piața globală a asistenței medicale a cunoscut o schimbare enormă în ultimul an ca urmare a pandemiei care continuă să afecteze viața de zi cu zi. De asemenea, pandemia se combină cu progresul tehnologiei și al tratamentului la domiciliu pentru a introduce o nouă eră a asistenței medicale. În calitate de furnizor de logistică agil, CEVA va continua să ofere noi soluții de logistică pentru asistență medicală pentru clienții noștri și, în cele din urmă, pentru pacienții lor. Noua submarcă FORPATIENTS de astăzi confirmă angajamentul nostru ca un lanț de aprovizionare receptiv și fiabil pentru rezultate mai bune pentru pacienți. ”

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.