Congresul TRANSLOG Connect 2012


In perioada 28-29 noiembrie a acestui an, va avea loc congresul TRANSLOG Connect 2012. Congresul TRANSLOG Connect s-a confirmat deja ca fiind cel mai important eveniment multi-industrial si de management al lantului de aprovizionare din Europa de Est si pietele CIS.

Evenimentul reuneste aproximativ 500 de organisme de decizie din cadrul domeniilor automotive, de produse electronice, farmaceutice, alimentare, bauturi, producatori FMCG si retaileri din domeniile alimentare si nealimentare, oferindu-le posibilitatea de a-si impartasi experienta si a-si discuta prioritatile cheie.

TRANSLOG este sustinut de asociatiile profesionale locale si regionale si se bucura de o acoperire media europeana. Comitetul Consultativ de Program – ai carui membri sunt profesionisti recunoscuti din cadrul unor companii multinationale – asigura cel mai inalt grad de relevanta al programului conferintei, care va include cele mai recente studii si semnale de pe piata in domeniul Supply Chain Management, al logisticii, productiei, sistemelor IT, al transporturilor si administrarii depozitelor.

Mai mult decat atat, congresul va reprezenta oportunitatea optima pentru furnizorii de solutii locale si internationale de a-si prezenta produsele si serviciile direct catre cei care pot adopta deciziile in domeniu. Fiecare furnizor este selectionat pe baza criteriilor si cerintelor precizate de catre profesionstii participanti anterior conferintei.

Evenimentul ofera, de asemenea, oportunitatea de a lua parte la vizite la fabrici si la locatii logistice si centre de distributie in Ungaria, special organizate de dinainte de eveniment, prin intermediul Programatorului de Intalniri (Meeting Scheduler).

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati adresa www.translogconnect.eu. (R.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.