Contract pentru supervizarea Autostrazii Orastie – Sibiu

 

CNADNR a semnat, miercuri, contractul de supervizare a lucrarilor de proiectare si executie a tronsonului de autostrada Orastie – Sibiu, loturile 1, 2, 3 si 4, pe o lungime de 82 km.

 

Contractul a fost castigat, prin licitatie deschisa, de asocierea S.C. CONSITRANS SRL/SC VIA DESIGN SRL/OMICRON-AMEPRO SA. Valoarea contractului se ridica la 31.590.226,51 lei fara TVA. Finantarea este asigurata prin Fondul de Coeziune (85%) si de catre Guvernul Romaniei (15%).

Reamintim ca in urma cu o zi, CNADNR a semnat alte doua contracte de supervizare, pentru tronsoanele Nadlac – Arad si Lugoj – Deva Lot 1 km 0 – km 27,4. Asocierea SC VIA DESIGN S.R.L. – OMICRON-AMEPRO SA – SC CONSITRANS SRL a castigat supervizarea lucrarilor de construire a Autostrazii Nadlac – Arad si drumului de legatura, contract in valoare de 20.701.075,48 lei, fara TVA. Asocierea SC SEARCH CORPORATION SRL/CONSULGAL – CONSULTORES DE ENGENHARIA E GESTAO SA a castigat supervizarea lucrarilor de construire a Autostrazii Lugoj – Deva, Lot 1, in valoare de 18.356.577,68 lei, fara TVA.

Magda SEVERIN

Foto: Jean-Mihai PALSU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.