Examinările la Serviciul Permise Auto din București, suspendate

Activitățile de examinare teoretică și practică la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a fost suspendată, începând din data de 2 iulie, informează Prefectura Municipiului Bucureşti.

„Prefectul Municipiului Bucureşti a emis ordinul potrivit căruia, începând cu data de 02.07.2020, se suspendă temporar următoarele activităţi ale Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bucureşti: proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere; proba practică pentru obţinerea permisului de conducere; înregistrarea dosarelor candidaţilor pentru susţinerea probei teoretice în vederea obţinerii permisului de conducere; programarea pentru susţinerea probei practice în vederea obţinerii permisului de conducere”, se arată într-un comunicat de presă.

Reluarea acestor activităţi va fi comunicată publicului „în termen util”.

Decizia a fost luată având în vedere prevederile Ordinului ministrului sănătăţii nr. 313 din 26.02.2020 pentru instituirea măsurii de carantină a persoanelor în situaţia de urgenţă de sănătate publică internaţională determinată de infectarea cu COVID-19 şi stabilirea unor măsuri în vederea prevenirii şi limitării efectelor epidemiei, mai precizează instituția. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.