Greva feroviara in Bulgaria

 

Sindicatele feroviare din Bulgaria au anuntat, joi, intrarea in greva pe termen nelimitat, astfel ca inclusiv circulatia trenurilor internationale care tranziteaza teritoriul acestui stat dinspre Romania au fost restrictionate.

In urma declansarii acestei miscari de protest, traficul feroviar intern de calatori va fi oprita in Bulgaria, zilnic, in intervalul 8.00-16.00, iar circulatia trenurilor internationale care tranziteaza teritoriul acestui stat dinspre Romania a fost restrictionata.

La noi, trenurile internationale spre Sofia au fost restrictionate, joi, astfel:

  • Trenul international 461, Bucuresti Nord – Sofia (cu grupe de vagoane de Istanbul si Dimitrovgrad), cu plecare din Bucuresti Nord, va circula intarziat pe teritoriul bulgar.
  • Trenul 460 Sofia – Bucuresti Nord (cu grupe de vagoane de Istanbul si Dimitrovgrad), cu sosire in Bucuresti Nord a fost anulat, urmand ca grupele de vagoane sa fie atasate la trenul 382 (1384) Sofia – Bucuresti Nord – Moscova, cu plecare din Sofia.
  • Trenul 1385 (383), Moscova – Sofia, cu plecare din Bucuresti Nord, va circula pana la statia Mezdra, urmand ca pasagerii sa isi continue calatoria pana la statia Sofia cu autobuzul.

Romanii care doresc sa calatoreasca in strainatate cu trenul trebuie sa se informeze inainte daca traficul feroviar este afectat. Pentru a preveni aparitia unor situatii neplacute pe durata calatoriei in strainatate, Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani interesati sa verifice, in prealabil, orarul trenurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.