Hankook câștigă Testul de anvelope pentru toate anotimpurile

Kinergy 4S2 de la producătorul de anvelope premium Hankook a câștigat prima sa victorie la Testul de anvelope pentru toate anotimpurile din 2021 al revistei Auto Express. Începând cu 1998, testele Auto Express pentru anvelope au fost văzute ca un reper pentru performanță, siguranță și consum de combustibil de către consumatorii care caută sfaturi independente în privința anvelopelor.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

În cadrul testelor, care au fost publicate în ediția specială din 10 noiembrie 2021, Hankook Kinergy 4S 2 a concurat împotriva altor opt mărci de anvelope pentru toate anotimpurile, cu populara dimensiune 205/55 R16. Fiecare anvelopă a fost evaluată printr-o serie de parametrii cheie de performanță pe terenurile de probă din Finlanda și Germania, inclusiv privind aderența pe teren umed, aderența uscată, cea pe zăpada, zgomotul, rezistența la rulare și preț.

„O altă victorie grozavă pentru Hankook în testele de anvelope. Suntem încântați de rezultatele obținute la cele mai recente teste de anvelope pentru toate anotimpurile realizate de Auto Express. „Oferim clienților noștri anvelope de toate anotimpurile inovatoare, de înaltă performanță, de peste 20 de ani, ceea ce ne face să fim unul dintre principalii pionieri în această categorie de produse. Aceste premii demonstrează în mod clar angajamentul nostru de a oferi șoferilor cea mai bună siguranță și fiabilitate în condiții umede, uscate și de zăpadă. Celelalte premii obținute de noi demonstrează acest lucru: Kinergy 4S 2 X a câștigat testul de anvelope al revistei Auto Bild Allrad, iar Hankook a fost desemnat producătorul anului 2021 în categoria de anvelope pentru toate anotimpurile a revistei Auto Bild”, a declarat Sanghoon Lee, președintele Hankook Tire Europe.

Blackcircles.com, care a sponsorizat testul de anvelope, a concluzionat „Clienții care au comandat această anvelopă au lăsat recenzii pozitive, notând-o cu 4,5 din 5. Feedback-ul evidențiază adesea performanța anvelopei pe zăpadă, plus confortul și economia de combustibil.”

Anunțând câștigătorul, Auto Express a afirmat: „Hankook a ieșit câștigător general, iar performanța sa cea mai importantă s-a afirmat în acvaplanare, dar a dat s-a prezentat bine la toate nivelurile, făcând puține compromisuri…. A strălucit la acvaplanare și a inspirat încredere pe pista de manevrabilitate, trăgând mașina prin viraje unde rivalii mai mici pur și simplu au alunecat…. Un campion binemeritat”(Auto Express 09/11/21).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.