Jocurile de Iarna si Targul bunatatilor de Craciun, in Parcul Lumea Copiilor

 

Ca in fiecare luna decembrie, Primaria Sectorului 4 a impodobit Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti si ii asteapta pe cei dornici de sport si de petrecut timpul in aer liber sa vina aici cu incredere. Primarul Cristian Popescu – Piedone a dispus organizarea in incinta parcului a unui „Targ al bunatatilor de Craciun”, care si-a deschis portile joi seara, in arome de scortisoara, turta dulce si vin fiert, avandu-l ca invitat special chiar pe Mos Craciun.

Cele 30 de casute din lemn, amenajate pe aleea principala a parcului, ofera cadouri diverse pentru cei dragi. De asemenea, cei care vor veni aici pot gusta si cumpara bunatati pentru masa de Craciun, precum toba, sorici, sarmale, carnati, paine taraneasca, mere coapte, cozonac cu nuca si scortisoara, turta dulce.

Pana la 31 decembrie, in fiecare zi de vineri, sambata si duminica, vor avea loc spectacole de colinde, jocuri distractive si concursuri pentru copii si parinti, in cadrul Jocurilor de Iarna 2010. „In perioada Sarbatorilor de Iarna, cand totul e traditie si bucurie, doresc sa aduc in dar tuturor locuitorilor Sectorului 4 gandul bun care sa le dea speranta si sa ii faca mai iubitori, mai ingaduitori, mai iertatori. Fie ca Nasterea Domnului sa va aduca pace si armonie! Sa il primim cu drag in inimile noastre si, impreuna cu cei dragi, sa sarbatorim un Craciun Fericit si plin de binecuvantare!”, este mesajul adresat de primarul Piedone cetatenilor.

Magda SEVERIN 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.