Marfuri de 800.000 euro confiscate in Portul Constanta

 

Doua containere cu marfuri susceptibile de a fi contrafacute, in valoare de 800.000 de euro, au fost descoperite de politisti in incinta Portului Constanta Sud. Ambele containere erau importate din China de doua societati comerciale din Ilfov si Bucuresti, si contineau aproximativ 30.000 de seturi de parfumuri, respectiv peste 200 de seturi de jucarii, purtand numele unor marci protejate.

Marti, in urma unui control fizic efectuat la rampa de control din incinta Portului Constanta Sud de catre politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Porturi Maritime, impreuna cu reprezentanti ai Centrului Trident si lucratori ai Biroului Vamal Constanta Sud, asupra a doua containere, au fost descoperite produse in valoare de piata de peste 800.000 de euro, susceptibile a fi contrafacute, informeaza Politia Romana.

Marfurile au fost indisponibilizate si lasate in custodia comisionarului vamal.

Pe numele reprezentantilor celor doua societati au fost intocmite dosare penale, sub aspectul savarsirii infractiunii de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata. (M.S.)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.