Oprescu: “Folositi mijloacele RATB si metroul, pana luni inclusiv”

 

Primarul general Sorin Oprescu face un apel catre bucuresteni sa foloseasca, pe cat posibil, mijloacele de transport in comun si sa evite anumite zone, pentru a nu se produce blocaje in trafic, pe perioada desfasurarii manifestarilor de protest anuntate pentru zilele de miercuri, joi, vineri, si luni, 27 septembrie.

Primarul general a solicitat si conducerii RATB sa mareasca numarul de mijloace de transport in comun, urmand sa ia legatura cu conducerea Metrorex pentru suplimentarea garniturilor de tren, astfel incat bucurestenii sa se poata deplasa in conditii optime.

Miercuri, incepand cu ora 10:00, va fi restrictionat traficul rutier pe Calea Victoriei intre Piata Victoriei si Str. Dem I. Dobrescu, asigurandu-se traversarea prin intersectiile cu Str. Gheorghe Manu, Bd. Dacia si Str. Ion Campineanu.

De asemenea, circulatia va fi restrictionata pe Str. George Enescu intre Bd. Ghe. Magheru si Calea Victoriei, pe Str. Stirbei Voda intre Str. Ion Campineanu si Calea Victoriei si pe Str. B. Franklin si Str. C. A. Rosetti intre Calea Victoriei si Bd. N. Balcescu. Circulatia pe Calea Victoriei va fi reluata in jurul orei 14,30.

In intervalul orar 14,00 – 15,00, pe perioada deplasarii manifestantilor catre Piata Victoriei, circulatia rutiera va fi restrictionata pe traseul Piata 21 Decembrie (Universitatii) – Bd. Nicolae Balcescu – Bd. Gheorghe Magheru – P-ta. Romana – Bd. Lascar Catargiu – P-ta Victoriei, pe sensul de mers dinspre P-ta 21 Decembrie catre P-ta Victoriei.

Incepand cu ora 14,00, se va restrictiona circulatia pe Sos. Kiseleff intre P-ta. Arcului de Triumf si P-ta. Victoriei.

Intre orele 15,00 – 19,00, autovehiculele vor circula in P-ta. Victoriei si pe Bd. Aviatorilor (intre P-ta Aviatorilor si P-ta Charles de Gaulle) in ambele sensuri astfel: dinspre P-ta Charles de Gaulle prin Bd. Aviatorilor catre Bd. Lascar Catargiu si Calea Victoriei; dinspre Bd. Lascar Catargiu si Bd. Iancu de Hunedoara prin Bd. Aviatorilor catre P-ta Charles de Gaulle.

Pasajul Victoriei va ramane deschis circulatiei rutiere pe perioada manifestarilor din Piata Victoriei.

 

Joi, vineri si luni, trafic blocat pe soseaua Kiseleff si Piata Victoriei

Joi, 23 septembrie, vineri, 24 septembrie, si luni 27 septembrie, se va restrictiona circulatia rutiera pe banda 1 de pe soseaua Kiseleff, pe tronsonul dintre Str. Arh. Ion Mincu si Piata Victoriei, intre orele 10.00 – 18.00.

Daca la mitingul de miercuri sunt asteptati circa 20.000 de sindicalisti, la protestele din celelalte zile nu au fost anuntat, inca, numarul persoanelor participante,

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.