Parteneriat OMNIASIG pentru PERFORMANȚĂ

OMNIASIG Vienna Insurance Group a încheiat cu Federația Română de Judo și Federația Română de Lupte un nou parteneriat, ce stă sub umbrela campaniei OMNIASIG pentru PERFORMANȚĂ.

Cozmin Gușă, Mihai Tecău, Răzvan Pîrcălabu

Astfel, OMNIASIG susține activitatea celor două federații și va lansa, împreună cu acestea, o serie extinsă de inițiative menite să crească gradul de notorietate a celor două sporturi, față de cât mai multe categorii de public, susținând astfel performanța pe toate planurile. Parteneriatul este încheiat pe o perioadă de un an și va putea fi extins și în anii următori.

Susținerea performanței și a evoluției fac parte din activitatea permanentă a OMNIASIG, astfel încât acest nou pas a venit firesc, respectiv extinderea demersurilor noastre în zona sportului. Am ales să sprijinim Federațiile de Judo și de Lupte nu doar pentru că valorile noastre sunt foarte apropiate, ci și pentru că ambele sunt sporturi care educă prin principiile lor și inspiră tânăra generație să gândească într-un mod creativ și corect și să fie responsabilă”.

Cozmin Gușă, Mihai Tecău, Răzvan Pîrcălabu și sportivii

“Un mediu propice pentru performanță e unul în care activitatea se desfășoară în siguranță. Parteneriatul cu OMNIASIG Vienna Insurance Group înseamnă că judokanii români știu că sunt în siguranță și că, la bine și la greu, au parte de sprijinul unui asigurator responsabil, de nădejde. Această certitudine este extrem de motivantă pentru sportivi și reprezintă încă un pas în direcția calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020”.

“Parteneriatul cu OMNIASIG Vienna Insurance Group contează mult pentru luptătorii români. Împreună cu compania de asigurări vom putea crește gradul de vizibilitate a acestui sport extraordinar, pentru a-l aduce la nivelul performanțelor actuale ale luptătorilor români. Principiile după care acești sportivi se ghidează, atât la antrenamente, cât și în competiții, își regăsesc echivalentul și în valorile OMNIASIG. Aceste seturi de valori sunt menite să educe caractere puternice și oameni integri, iar ce ne dorim noi prin acest parteneriat este să aducem atenția românilor asupra acestora și să îi inspirăm pentru a le urma”.

Cozmin Gușă, Mihai Tecău, Răzvan Pîrcălabu
Valorile OMNIASIG și principiile celor două activități sportive
Valori OMNIASIG Principii JUDO Valori LUPTE
INTEGRITATE Voi lupta numai pentru adevăr și pentru bine. Perseverență
PROFESIONALISM & PASIUNE În situații serioase voi rămâne serios și voi cultiva numai gânduri bune. Echilibru psihic
RESPECT Nu voi rosti cuvinte disprețuitoare sau supărătoare. Dârzenie
ÎNCREDERE Voi lupta cinstit și corect. Strategie
RESPONSABILITATE Voi progresa dând maximum de randament. Gândire creatoare

OMNIASIG este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi in Europa Centrală şi de Est. Grupul cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii, este format din aproximativ 50 de companii din 25 de ţări. VIG are o experienţă de peste 190 de ani în domeniul asigurărilor.

Având aproximativ 25.000 de angajaţi, Vienna Insurance Group este lider incontestabil în Austria și în piețele ECE pe care activează. Grupul se bucură de o poziţionare excelentă, care îi permite să valorifice oportunităţile de creştere pe termen lung, într-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotată dintre emitenţii care fac parte din ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena. Grupul este, de asemenea, listat la Bursa din Praga.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.