Pasagerii FlixBus: cine sunt și ce obiceiuri au

flixbus-green-mobility-in-romania-editorial-purposesPasagerii FlixBus din regiunea sudică a CEE au fost, în marea lor majoritate, în anul 2016, de sex feminin, iar 76% dintre totalul pasagerilor călătoresc în vacanțe, excursii scurte sau pentru a-și vizita prietenii sau rudele. Siguranța, confortul și toate avantajele unei curse cu un autocar hi-tech modern surclasează călătoria cu autoturismul privat sau comun.

Timpul petrecut în călătoria cu autocarul poate fi folosit în mod util pentru afaceri sau cauze sociale. Cu o planificare atentă, fiecare călătorie cu FlixBus devine simplă și ieftină. Peste 100 de milioane de pasageri se vor bucura de experiența călătoriilor cu FlixBus până la sfârșitul anului 2017.

Prin studii permanente, FlixBus răspunde cu ușurință dorințelor și nevoilor în timpul curselor transfrontaliere de lungă durată. Astfel, obținem perspective și direcții excelente pentru a ne dezvolta serviciile în viitor.

Conform ultimelor studii, 54% dintre femeile din regiune preferă să călătorească cu FlixBus decât cu autoturismul privat sau comun. Pasagerii se simt mai în siguranță și mai puțin îngrijorați în timpul călătoriilor de lungă durată, iar timpul petrecut în autocar este foarte confortabil, deoarece au mult spațiu privat, prize și Wi-Fi gratuit.

Acest lucru le oferă pasagerilor posibilitatea de a folosi acest timp în mod util, mai ales dacă autocarul este blocat în trafic sau la frontieră.

Pasagerii își pot petrece timpul trimițând e-mailuri, interacționând pe rețelele sociale sau vorbind cu alți pasageri. Amatorii de liniște și de odihnă pot trage un pui de somn în cursele de noapte către destinațiile lor. 76% dintre aceștia călătoresc în vacanțe, excursii scurte sau își vizitează prietenii sau rudele, în timp ce 13% dintre ei călătoresc în scop de afaceri (pentru mai multe statistici, consultați infografia din anexă).

Cu o planificare atentă, fiecare călătorie cu FlixBus devine simplă și ieftină

De la București, Brașov, Sibiu, Deva, Lugoj, Timișoara sau Arad, pasagerii FlixBus folosesc adesea cursele zilnice la Linz, Viena sau Salzburg pentru a-și continua apoi călătoria către Bratislava, Frankfurt, München, Praga sau către stațiunile de schi, cum ar fi Schaldming sau St. Michael. Poți ajunge cu ușurință chiar și la Ljubljana, Slovenia sau la Zagreb, Croația. Poți alege dintr-un număr mare de curse, pe care le poți accesa la acest link.

Toate cursele sunt foarte accesibile. Rezervă-ți biletul prin intermediul aplicațiilor mobile în limba română, în care poți obține cu ușurință toate detaliile de călătorie, precum și notificări și orientări GPS către stațiile de autocar.

În 2016, 60 de milioane de pasageri s-au bucurat de experiența călătoriilor în întreaga rețea verde, în timp ce, până la sfârșitul anului 2017, numărul pasagerilor va atinge 100 de milioane de la fondarea acestui start-up, în 2013.

flixbus Infographic 2016 - passenger profile

FlixBus este un furnizor european de transport de persoane pe distanțe lungi, creat nu cu mult timp în urmă. Din anul 2013, oferă un mod alternativ, comod și verde de a călători, pentru orice buzunar. Grație planificării inteligente a rețelei și unui sistem backend de ultimă generație, FlixBus oferă cea mai mare rețea de autocare interurbane din Europa, cu 100.000 de curse zilnice către 1000 de destinații din 20 țări.

Fondat și lansat în Germania, fostul start-up combină experiența și calitatea prin strânsă colaborare cu sectorul regional de IMM-uri. Din sediile sale din Berlin, München, Paris, Zagreb și Milano, FlixTeam se ocupă de planificarea rețelei, de relațiile cu clienții, de managementul calității, de marketing și de vânzări, precum și de dezvoltare activității și a tehnologiei.

Partenerii de transport regional, adesea firme de familie clădite pe eforturile câtorva generații, se ocupă de operațiunile cotidiene și de o flotă de autocare FlixBus verzi, punând un accent deosebit pe cele mai înalte standarde de confort și de siguranță.

Așadar, inovația, spiritul antreprenorial și o marcă puternică în transportul internațional de persoane sunt completate de experiența și de calitatea unui sector tradițional format din firme mijlocii. Folosind un model de afaceri unic, FlixBus a transportat milioane de clienți în toată Europa și a creat mii de noi locuri de muncă în acest sector.

www.flixbus.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.