Politist incoruptibil

 

Serviciul Judetean Anticoruptie Harghita, din cadrul Directiei Generale Anticoruptie (DGA), a fost sesizat in urma cu o saptamana de seful Politiei orasului Cristuru Secuiesc, care denunta un cetatean ce tot incerca sa-l mituiasca. Individului i s-a organizat marti un flagrant, in timpul caruia a fost prins, iar acum este prezentat Tribunalului Harghita cu propunere de arestare preventiva.

 

“La data de 24.03.2011, seful Politiei Orasului Cristuru Secuiesc, cms. sef G.I., a fost contactat telefonic in nenumarate randuri de catre cetateanul P.I., domiciliat in Cristuru Secuiesc, care i-a solicitat sa se intalneasca pentru ca, in schimbul unei sume de bani, sa dispuna restituirea unor bunuri confiscate. Ofiterul de politie a refuzat insa ofertele primite, sesizand prin denunt Directia Generala Anticoruptie – Serviciul Judetean Anticoruptie Harghita. La data de 28 martie a.c., ofiterii Serviciului Judetean Anticoruptie Harghita, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Harghita, l-au prins in flagrant pe P.I., in timp ce dadea mita suma de 1.000 de lei ofiterului de politie”, se precizeaza in comunicatul DGA.

Procurorul de caz a dispus masura retinerii invinuitului pe o durata de 24 de ore, iar miercuri l-a prezentat Tribunalului Harghita, cu propunere de arestare preventiva. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.